Романтичен ден очаква една зодия на 5 октомври


Романтичен ден очаква една зодия на 5 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота направете нещо приятно за себе си, но го запазете в тайна. Освен това не искайте ничие мнение за това, което възнамерявате на правите.

Телец

Искате нещо повече от личния си живот, тогава ще трябва да се решите на някои промени и лишения. Опитайте се да приемете хладнокръвно критиката към вас.

Близнаци

Тази събота ще блестите с оригиналност. Там, където другите няма да могат да направят и една крачка, вие ще дръпнете напред със светлинни години.

Рак

Днес може да имате някои трудности в разбирането ви с партньора. Най-добре си пуснете филм, но не започвайте сериозни разговори.

Лъв

Днес пред вас ще се открият сериозни възможности за действие в личен план. Не мислете дали е вярно или не, а грабете с пълни шепи.

Дева

Това е ден, в който е важно да сте здраво стъпили на земята. Оставете мечтите за другите, от вас ще се изискват отговорни действия.

Везни

Днес може да имате сериозни разногласия с партньора си. Потърсете онзи вариант за разрешение на проблема, който ще ви осигури най-голямото спокойствие.

Скорпион

По принцин, но особено днес не трябва да ви интересува какво мислят останалите за вас. Същото важи и за вас. Дайте си време, в което да не мислите за нищо и за никого.

Стрелец

Днес ще намерите отговора на въпрос, който ви измъчва през последните дни. Резултатът няма да е кой знае колко интересен, та с право ще се зачудите защо сте се ядосвали.

Козирог

Тази събота не си измисляйте проблеми, особено ако са свързани със здравето ви. Направете си изследвания, за да се успокоите.

Водолей

Тази събота най-добре се опитайте да спестите известно количество пари. Ще имате идея за коледен подарък за близък човек, така е добре да се подготвите.

Риби

Очаква ви активен ден, изпълнен с много познанства и нови впечатления. Дръжте се естествено и бъдете добронамерени - това е най-доброто ви украшение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама