Седмичен хороскоп за 23 - 29 март


Седмичен хороскоп за 23 - 29 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ситуацията ще се развие в зависимост от представянето ви и способността да се разбирате с екипа. Във вторник избягвайте конфликтите. В сряда е по-добре да не предприемате решителни действия. В четвъртък оставете всичко на мястото му. В петък не се занимавайте с натрупани дела. Препоръчително е втората половина на седмицата да отделите за почивка. Препрочетете старите книги (Българските книги, която да прочетете).

Телец

Тази седмица ще повдигне много въпроси без отговор. Нещо важно ще се промени в личния ви живот, но ще можете да вземете правилното решение. Сега е по-добре да мълчите, дори да сте уверени, че сте прави. Дайте си почивка и просто помислете. В края на периода кръгът на вашите познати ще се разшири значително. В събота не губете енергията си заради съмнения и отрицателни мисли.

Близнаци

През тази седмица ще сте господар на ситуацията. Вашите желания ще се сбъдват, работата ще спори и ще ви носи удоволствие и печалба. Приятните промени ще се случват в личния ви живот. Сега щастието е на ваша страна. Ще бъдете настроени за промяна и духовно обновление. През целия период ще плувате в хармония и щастие. Напълно го заслужавате!

Рак

През тази седмица е добре да не забравяте, че прекомерната упоритост и желанието да доминирате ще доведат само до кавги и конфликти. За да спечелите увереност в собствените си сили, не е нужно да прибягвате до агресивно поведение. В сряда не се разсейвайте, фокусирайте се върху най-важното и всичко ще ви се получи. В личния живот ситуацията ще се развива успешно. Може да сте сигурни, че повечето ви проблеми бързо ще се разрешат.

Лъв

През тази седмица работата ще ви преследва. Сега е много важно да не отказвате помощ на колегите си. Във вторник и сряда не отлагайте работа за следващия ден. Краят на работната седмица ще премине спокойно. През почивните дни не се лишавайте от общуване с близки и приятели - все пак има телефони и видео връзка.

Дева

Това е седмица, в която ще трябва да се съобразите с промените около вас. Начинът ви на работа и общуване ще претърпи сериозни промени. Опитайте се да видите хубавото в тях. Все пак е истина, че всичко има своите положителни страни. Не забравяйте за съживителната сила на музиката и изкуството. Не падайте духом!

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама