Седмичен хороскоп за 9 - 15 април


Седмичен хороскоп за 9 - 15 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е много важно да се погрижите за настроението ви. Факторите винаги са балансирани, така че няма нужда да се фокусирате върху отрицателните от тях. В личен план е много важно да положите повече грижи върху това, което имате, за да го запазите. Сега е моментът да започнете по-интензивни тренировки ако искате да повдигнете самочувствието си, а и за да подобрите здравословното си състояние. 

Телец

Седмицата е подходяща за работа в екип. Именно съвместните дейности, както в офиса, така и у дома ще ви донесат повече печалби, отколкото ако действате сами.  Ако имате лична работа за вършене изберете сряда за нея. Най-важното за вършене оставете за четвъртък, тъй като тогава късметът ще е на ваша страна. В петък ще сте прекалено уморени.Помислете добре преди да приемете дори уговорка с приятели, защото тя може да се превърне в изпитание за вас.

Близнаци

Тази седмица ще ви се иска да опитате нещо ново и не си отказвайте да опитате. Още в първия ден от седмицата ви очаква приятна изненада от страна на половинката ви. Във вторник ще трябва да превключите доста бързо от една вълна на друга. Гъвкавостта и умението ви да се адаптирате ще е най-важната ви способност сега. Втората половина на седмицата ще изведе на преден план решаването на личен проблем, който не търпи отлагане. Бъдете смели и всичко ще се нареди по най-добрия начин.

Рак

Започнете  седмицата с повишено внимание. Много е важно да подобрите скоростта и ефективността на работата си. Това вероятно ще се отрази на настроението ви, но си мислете за постиженията, които ви очакват и не унивайте. В сряда ще ви просветне, но не се отпускайте. Вечерта бъдете внимателни с алкохола. Четвъртък и петък се опитайте да включите автопилота, като през определено време проверявате за допуснати грешки. В края на седмицата не предприемайте никакви инициативи и не изяснявайте отношения. През почивните дни се опитайте да се изключите напълно от работната тема.

Лъв

През новата седмица имате шанса да задавате посоката на събитията. Бъдете уверени в себе си. Липсата на конфликти ще бъде гарантирана от способността ви да изслушвате другите. В сряда бъдете предпазливи в приказките и това, което споделяте с колеги. В петък си наложете да мислите положително, каквото и да се случва. В събота може да ви се наложи да поработите извънредно, но най-добре избегнете този вариант. Съответно неделя трябва да посветите единствено на почивка.

Дева

Седмицата ще е изпълнена със желания за мечти и много надежда. Във вторник може да има някои недоразумения, които ще вкарат елемент на шега в работата и ще разведрят обстановката в офиса. Във вторник ще трябва да сте по-сериозни и организирани, тъй като ви очакват доста задължения. Сряда ще прекарате в движение и разговори с нови и интересни хора. Четвъртък запазете вечерта само за себе си и половинката ви. В петък не се подавайте на меланхолията, отидете на кино вечерта. През почивните дни изберете нов маршрут за разходка и се движете колкото се може повече.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама