Зодиите, които изискват много от половинките си


Зодиите, които изискват много от половинките си
Снимка: iStock/Guliver

Има някои доста взискателни зодиакални знаци, които са настоятелни, всепоглъщащи и драматични. Сякаш всичко се върти около техните личности, идеали и желания. Търсят скрития смисъл зад всичко - дори просто да не сте си чули телефона, те вече имат цял сценарий в главите си. Тези зодии винаги очакват извинения за нещо, макар техните собствени грешки често да минават „между капките“. Ето кои са тези взискателни зодии.

1. Рак

Раците могат да бъдат като „ваденки“ за любимия човек, имат силно развито собственическо чувство, а понякога се чувстват и несигурни в отношенията си, което вече е „черешката на тортата“. Разстройват се от дреболии, дори ако партньорът им предложи съвсем логично обяснение. Склонни са да изпадат в паника и да се съмняват в сигурността на връзката.

2. Лъв

Лъвовете обичат да правят велики жестове, показвайки на този, когото обичат, колко много ги е грижа. Обаче от същото внимание се нуждаят и те самите. Малките жестове на внимание не работят при тях, държат на големи прояви на обич. Смятат, че ако партньорът им наистина ги обича, то той трябва да положи усилия.

3. Скорпион

Скорпионите имат заложена голяма доза ревност в себе си и може да бъде сложно да сте в любовна връзка с тях, без да ги провокирате. Те имат силни, интензивни емоции и често предпочитат да предприемат действия, вместо да обсъждат чувствата си. Ако вярват, че имат основание да ревнуват, те могат да бъдат упорити, настоятелни и доста изнервящи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама