Зодиите, които са несериозни в любовта


Зодиите, които са несериозни в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Който и да попитате, той ще ви каже, че всички взаимоотношения изискват усилия. Не можете да очаквате връзката да е успешна, ако не влагате никаква енергия в нея. А ето кои са зодиите, които са склонни да „плуват по течението” в любовта.

1. Овен

Овенът е свикнал да носи „няколко дини под мишница” с всичките си ангажименти и познати, така че връзката им често остава пренебрегвана. Този знак със сигурност ще забрави да попита партньора си как е или какво се случва в работата. Не, че не се интересува, но ако няма видими проблеми, просто не си прави труда.

2. Близнаци

Близнаците са склонни да поставят голяма част от фокуса си върху „тук и сега”. За тях може да бъде трудно да правят някакви планове за бъдещето с партньора си. Едно от най-големите предизвикателства, които Близнаците срещат в любовта, е фактът, че им е трудно да останат отдадени на едно нещо за дълго време. Фокусът им се разминава и има моменти, когато трябва да направят избора дали да се съсредоточат върху своите нужди или тези на партньора си.

3. Стрелец

Стрелците просто приемат, че всичко е наред, а ако не е – да става каквото е писано. Те могат да бъдат непоследователни – в един момент обръщат много внимание на партньора си, а в следващия го игнорират. Извинението също е нещо, което Стрелците трудно преглъщат, така че дори и да грешат, няма да кажат, че съжаляват.

4. Водолей

Водолеите могат да са адски ангажирани в работата или проектите си, но малките неща, които поддържат хората свързани, не са приоритет за тях. Водолеите са изключително независими и са свикнали да се грижат за себе си, така че могат да не вземат предвид нуждите на партньора или какво е необходимо за поддържането на връзката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама