Ася Капчикова потвърди, че е бременна (СНИМКА)


Ася Капчикова потвърди, че е бременна (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Ася Капчикова днес потвърди слуховете, че ще става майка за първи път. Тя разкри също, че очаква близнаци.

Плеймейтката сподели снимка в Instagram по случай Деня на детето. Както се вижда на кадъра, тя е в напреднала бременност.

"Днес е 1 юни - Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение - любовта! Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин. Чувствам се истински привилигирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!🙏😇❤💏=👶👶", написа бъдещата майка в социалната мрежа.

Бившата приятелка на рапъра Криско, който стана татко през септември 2019, упорито крие кой е бащата, но се носят слухове, че той е богат бизнесмен.

View this post on Instagram

Днес е 1 юни - Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение - любовта! Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин. Чувствам се истински привилигирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!🙏😇❤💏=👶👶 Специално за списание "Кенгуру" @spisaniekenguru , което може да намерите от утре на пазара, направихме страхотна фотосесия! В броя ще откриете не само първите ми снимки с бременно коремче, но и всички ексклузивни подробности около щастливата новина! Сигурна съм, че ще ви хареса! 😇😊😉 Списание: @spisaniekenguru Фотограф:@victoriasirakovaphotographer Грим: @georgerusevmakeup Коса: @krasimir_krumovv Рокли: @paloma_fashion_official Торта: @gentlemenscakes

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама