Черил Коул: С Лиъм се разделихме


Черил Коул: С Лиъм се разделихме
Снимка: Getty Images/Guliver

Черил Коул разкри, че връзката й с Лиъм Пейн е приключила след 2 години и половина. 35-годишната певица и 24-годишният певец имат 16-месечен син, Беър.

Вчера изпълнителката оповести новината в Twitter: "Тъжни сме да съобщим, че тръгнахме по различни пътища. Беше трудно да вземем това решение. Все още се обичаме като семейство. Беър е нашият свят и ви молим да уважавате личното ни пространство, докато преминаваме заедно през това". Малко по-късно бившият член на групата One Direction сподели същото послание в социалната мрежа.

Лиъм Пейн вече се е изнесъл от къщата им в Съри. Те ще споделят грижите за малкия Беър.

Според източник на в. The Sun, двамата взаимно са се разбрали да се разделят преди две седмици след месеци на спекулации относно отношенията им.

"Черил и Лиъм наистина работиха много върху връзката си. Те имаха проблеми в началото на тази години и успяха да ги преодолеят. Но в момента са на различни етапи от живота си, затова след сериозно обмисляне решиха, че е по-добре за всички, ако тръгнат по различни пътища".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама