Изненада! Памела Андерсън се омъжи за 74-годишен


Изненада! Памела Андерсън се омъжи за 74-годишен
Снимка: Getty Images/Guliver

Памела Андерсън се омъжи за известния холивудски продуцент Джон Питърс на тайна церемония в Малибу, съобщи "Контактмюзик".

На сватбата на двойката, която за първи път се среща преди повече от 30 години, са присъствали синовете на Памела - Брандън и Дилън, а също бившата съпруга на Питърс заедно с дъщерите им Калей и Скай.

Джон, който продуцира филма на Брадли Купър "Роди се звезда", отличен с "Оскар" през 2019, потвърди, че двамата с Памела са сключили брак. Той призна, че е искал бившата звезда от "Спасители на плажа" да му стане съпруга още от първата им среща.

В интервю пред "Холивуд Рипортър" 74-годишният холивудски продуцент заяви: "Памела никога не е изявявала пълния си потенциал като артист. Тепърва ще заблести по реален начин. Има много повече в нея от това, което виждат очите – в противен случай аз не бих я обичал толкова много. Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера някое, но от 35 години исках само Памела. Тя ме удивлява и вдъхновява".

52-годишната Памела също потвърди новината за сватбата и пусна изявление под формата на стихче, в което заявява, че двойката "се обича безусловно".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама