Любовен уикенд хороскоп за 2-3 ноември


Любовен уикенд хороскоп за 2-3 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вие сте сред тези щастливци, на които мрачното ноемврийско време няма да се отрази негативно. През този уикенд ще трябва да се фокусирате преди всичко върху себе си, но това няма да е за сметка на любовта, по-скоро ще ги комбинирате успешно.

Телец

Хармонията е леко нарушена, но би могла бързо да се възвърне, ако преглътнете егоистичните си желания. „Желязната ръка“, с която се опитвате да се наложите, по-скоро ще ви навреди, особено ако не сте сигурни в чувствата си.

Близнаци

Този уикенд обещава да ви върне емоциите от началото на връзката. Може би бихте могли да потърсите някое хубаво местенце за кратко бягство от реалността, а пък и какво по-хубаво от спонтанна двудневна почивка.

Рак

Ако скоро сте влезли в нова връзка, може да се почувствате така, сякаш има нещо много различно в тази любов. Споделените емоции с него е възможно да ви се сторят неочаквани.

Лъв

Ще останете изключително изненадани, когато откриете, че се вълнувате от вътрешния свят на човека, с когото сте във връзка. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате духовна близост.

Дева

Началото на ноември ви предлага възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство - трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта. Помислете какво трябва да промените, за да си гарантирате щастието.

Везни

Възможно е да възникнат неразбирателства, които да бъдат породени от финансови въпроси. Не влизайте в задълбочени разговори, защото ще кажете неща, които не мислите.

Скорпион

Уикендът е подходящ за обсъждането на важни въпроси. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде по-гладко обсъдена, защото няма да е необходимо да се опитвате да контролирате емоциите си.

Стрелец

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите, да се извините и да поискате прошка. Може би няма да постигнете пълното щастие, но резултатът определено ще е положителен.

Козирог

Климатът в любовния ви живот през този уикенд ще бъде по-студен и от ноемврийските сутрини. Най-добре се опитайте да се изолирате емоционално от партньора, за да не кажете неща, които не мислите.

Водолей

Не си заравяйте главата в пясъка за съществуващите проблеми във връзката. Благодарение на решаването им тя ще стане по-устойчива и хармонична.

Риби

Променете гледната си точка. На обвързаните това ще помогне да намерят път към примирие и постигане на топлина и близост за дълъг период от време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама