Селена Гомес излезе от клиниката за рехабилитация

  • Селена Гомес излезе от клиниката за рехабилитация
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 08.11.2018 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

26-годишната певица Селена Гомес излезе от клиника за рехабилитация, в която влезе в началото на октомври, след като страдаше от емоционален срив след многото хоспитализации, свързани болестта ѝ и трансплантацията на бъбрек миналата година.

Само месец след като тя потърси професионална помощ, близки до нея хора съобщават, че тя е напуснала клиниката и "се справя много по-добре", пише "Контакт мюзик".

"Селена приключи лечебната си програма в Ню Йорк и се справя много по-добре. Тя се чувства освежена и е в много по-добро психическо състояние, но тя ще продължи да се среща с доктори, тъй като нейната битка с болестта продължава", съобщава източник, близък до певицата. Нейните близки споделят, че Селена "иска да си почине и не е готова да вложи всички свои сили в работата".

По-рано самата тя съобщи в Instagram, че ще отстъпи от светлините на прожекторите за малко, за да може да се погрижи за емоционалното си здраве.

Селена страда от системен лупус еритематозус (системно автоимунно заболяване, което може да засегне всеки орган или система на тялото). През 2017 година певицата претърпява бъбречна трансплантация. Оттогава внимателно следи здравето си.

Източник: БГНЕС

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.