Селена Гомес излезе от клиниката за рехабилитация


Селена Гомес излезе от клиниката за рехабилитация
Снимка: Getty Images/Guliver

26-годишната певица Селена Гомес излезе от клиника за рехабилитация, в която влезе в началото на октомври, след като страдаше от емоционален срив след многото хоспитализации, свързани болестта ѝ и трансплантацията на бъбрек миналата година.

Само месец след като тя потърси професионална помощ, близки до нея хора съобщават, че тя е напуснала клиниката и "се справя много по-добре", пише "Контакт мюзик".

"Селена приключи лечебната си програма в Ню Йорк и се справя много по-добре. Тя се чувства освежена и е в много по-добро психическо състояние, но тя ще продължи да се среща с доктори, тъй като нейната битка с болестта продължава", съобщава източник, близък до певицата. Нейните близки споделят, че Селена "иска да си почине и не е готова да вложи всички свои сили в работата".

По-рано самата тя съобщи в Instagram, че ще отстъпи от светлините на прожекторите за малко, за да може да се погрижи за емоционалното си здраве.

Селена страда от системен лупус еритематозус (системно автоимунно заболяване, което може да засегне всеки орган или система на тялото). През 2017 година певицата претърпява бъбречна трансплантация. Оттогава внимателно следи здравето си.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама