Пълно преобразяване: Спалня и баня в стил Барби (СНИМКИ)


Пълно преобразяване: Спалня и баня в стил Барби (СНИМКИ)
Снимка: HGTV

Ако имате нужда от вдъхновение как да преобразите дома си в актуалния Барби стил, то може да го почерпите от Джонатан Найт и Кристина Кръстин, които пресъздадоха спалнята на Барби във втория епизод на HGTV реалити шоуто "Barbie Dreamhouse: предизвикателството" с водещ Ашли Греъм.

Зрителите познават Джонатан Найт и Кристина Кръстин като водещите на предаването "Ремонт на фермерски къщи" по HGTV. Джонатан, който понастоящем е "фанатик на тема фермерски къщи" е и член на момчешка група New Kids on the Block. Някогашната бой банда се сформира през 1984 г. и пробива с хитове като You Got It (The Right Stuff) и Hangin' Tough през 1988 и 1989 г. Така че не е изненадващо, че Найт и Кръстин получават интериорно предизвикателство от 80-те години на миналия век като десетилетие на вдъхновение за създаването на перфектната спалня и баня на Барби.

Преобразяването на спалнята включва брокат на тавана, розови стени и завеси, както и кът за упражнения от 80-те години с подходящи сини и розови тежести и велоергометър. Добавят и розова палма, в тон с 80-те години на миналия век. Така жълтите стени, кафявият вентилатор и остарелият кремав килим биват окъпани в розово с блестящ таван и легло с балдахин, украсено със светещи лилави сърца. В спалнята основната фокусна точка е именно леглото, което включва изработена по поръчка табла с издълбано в нея сърце. И тъй като от всеки екип се изисква да включи и "играчка" - подобна на тези, които се намират в истинските къщички за мечти на Барби – тук леглото има и специално осветление и записан глас, който да ви пожелае "Лека нощ". Не е изненада, че гласът е на Джонатан Найт.

Вижте още: Моден бум: Кукленски тоалети и Барби розово доминират в света на модата (ВИДЕО)

Подобно на дневната и стаята, в къщата, която звездните отбори преобразяват, в спалнята на Барби има камина, вградена в стената. Дизайнерите боядисват камината с розова боя, за да я впишат в стила. Разбираемо, образите на Барби и Кен присъстват под формата на снимки в рамки.

Присъединената баня е просторна, но преди ремонта има невзрачни стени и остарял килим. Кръстин и Найт освежават пространството с розови тапети на цветя, розово стъкло за душ, шкафове от 80-те години. Кулминацията в дизайна е изработката на огромна декоративна четка за коса, която става перфектната украса за стена.

Вижте още: Филмът "Барби" постави рекорд и вдигна интереса към куклите

Феновете на поредицата с поканени да използват специален хаштаг, ако се вдъхновят да споделят впечатления или собствен опит в преобразяване на дома в розова тематика с #BarbieDreamHouseChallenge.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама