Невероятна история: Жена бременна 15 поредни години (ВИДЕО)


Невероятна история: Жена бременна 15 поредни години (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver

Потребителката на социалната мрежа Tik Tok, която публикува видеоклипове под името "Momma Hona", е била бременна почти 15 години подред, пише "The Sun".

Вижте още: 9 черти, които наследяваме само от единия родител

Майката на 15 деца споделя, че е забременяла с първото си дете през 1993 г., а последното си е родила през 2019. Междувременно тя казва, че е била бременна всяка година с изключение на 2003 и 2017.

Повече от 150 000 души са коментирали видеото на Momma Hona, в което тя съобщава годините на всичките ѝ бременности, като мненията на потребителите са разделени в крайности.

"Звучи като филм на ужасите!", "О, Боже! Добре ли си?“, "Какво се случи през 2003 г.?", са част от коментарите.

Другите последователи на многодетната майка написаха хвалебствени думи за смелостта ѝ, като подчертаха, че изглежда фантастично за жената, която ражда всяка година.

Вижте още: Притча за майката, която съсипала сина си с грижа

Между другото, Мomma Hona ежедневно споделя видеоклипове в TikTok, в които показва ежедневието си като майка на петнадесет деца. По интересен начин тя обяснява, че семейството ѝ харчи над 93 евро на месец само за тоалетна хартия и че за 15 години е дала близо 20 000 евро само за памперси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама