Една от най-колоритните участнички отпадна от "Ергенът" (СНИМКИ)


Една от най-колоритните участнички отпадна от "Ергенът" (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Още две дами, кандидатки за сърцето на Александър Младенов, напуснаха романтичното предаване "Ергенът". Устата Христиана Манова, която предизвика противоречиви коментари в социалните мрежи, си тръгна от риалитито. Блондинката от Кюстендил с дръзко поведение отпадна заедно с IT мениджъра Моника Страхилова.

Вижте още: Гаф: Неволно издадоха победителката в "Ергенът 3" (СНИМКИ)

Как си тръгна Моника

"Съжалявам, че не можах да те опозная!", бяха думите на Моника преди сбогуването ѝ с Алек, а той, от своя страна, ѝ отвърна: "Аз също. Надявам се да намериш любовта. Пожелавам ти късмет! Всичко хубаво!". "Съжалявам много, че си тръгвам. С Алек не можахме да скъсим дистанцията. Според мен той е страхотен човек. Пожелавам му да намери любовта тук, а може би аз ще я намеря някъде навън", коментира Моника след напускането на имението.

Какво се случи с Христиана

По време на вчерашната Церемония бизнесменът избра да се раздели с училищната психоложка. В последните две вечери двамата имаха възможност да се опознаят на няколко усамотения в градината на имението, където „ергенът“ успя да открие и ранимата страна на колоритната кюстендилка. Алек обаче не скри, че дръзкият ход на училищната психоложка открито да поиска целувка от него и демонстративно да преувеличи пред останалите интимния момент са успели да го отблъснат. "Беше ми изключително приятно!", бяха думите на Христиана при неочакваната за нея раздяла с Алек, а той, от своя страна, ѝ пожела късмет, без да показва емоция.

Вижте още: Христиана от “Ергенът” показа как е изглеждала преди корекциите (СНИМКА)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама