Ева от “Ергенът” призна дали сексът е позволен в шоуто (ВИДЕО)


Ева от “Ергенът” призна дали сексът е позволен в шоуто (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Една от участничките в първия сезон на “Ергенът” бе запомнена с широка усмивка и небрежно поведение, макар да не успя да се пребори за сърцето на Виктор Стоянов.

Ева Георгиева, която изкарва прехраната си като певица, актриса и инфлуенсър, разкри пред Боби от Star Reporters доста любопитни и пикантни подробности от “Ергенът”:

“За да влезете в “Ергенът” трябва да сте добре психически, защото там ще се опитат да ви сринат по всякакъв начин. То и преди влизането се минават различни психо тестове… Но там са събрани най-големите манипулатори в България - професионалисти.”

Вижте още: Диона: Наркотиците стоят в кръвта с дни и седмици, дори месеци (ВИДЕО)

На въпроса дали в “Ергенът” се прави секс, ето какво каза Ева:

“По Библията на “Ергенът”, тоест книгата с правила, има няколко стадия на развития в предаването. Тук говорим за цялостната продукция на Warner Bros. Така, първо ергенът излиза с няколко момичета, няколко отпадат, има няколко срещи, на които трябва да се направят определени неща и така - оставяйки все по-малко, има различни правила. В средата на предаването задължително прави подарък, когато останат 3 накрая, той има право да покани 2 от тях за цяла вечер. Тя може да каже “Да” или “Не”. Така че може да има джиджи-биджи.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама