Диона: Наркотиците стоят в кръвта с дни и седмици, дори месеци (ВИДЕО)


Диона: Наркотиците стоят в кръвта с дни и седмици, дори месеци (ВИДЕО)
Снимка: DIONA/Facebook

Скандалът около Диона бушува все повече, вместо да затихва. В края на януари певицата бе арестувана след рутинна проверка, при която беше установено, че е взимала кокаин. Кръвните резултати потвърдиха употребата на наркотици. Ето, че сега Диона застана пред Мариян Станков - Мон Дьо, за да разкаже своята версия:

Вижте още: Катрин Вачева: Момичета, бягайте от хора, които ви обиждат и агресират

"Никога не съм си позволявала да употребявам наркотик, алкохол или каквото и да е друго забранено вещество и да се кача да шофирам, да застана пред камера, да изляза на участие или да предприема каквато и да е било сериозна дейност. Никога.

Още нямам информация за моите кръвни проби. Адвокатите, с които работим по случая също. В пробите се отчита наличие на, а не под въздействие на. Може да си употребил назад във времето и да стои в кръвта дни, седмици и месеци дори."

С това твърдение Диона едва ли не призна, че по начало взима наркотици, но не шофира след употребата им.

Реакцията на други известни личности

Певците от поп-фолк гилдията се надпреварваха да си направят майтап с Диона със забавни клипчета и снимки в социалните мрежи. Писателят Георги Блажев обаче далеч не беше в такова благосъстояние на духа, за да се шегува с подобна изцепка. Той написа:

“Криминални постъпки, които преди 20 години ни ужасяваха, днес ни веселят, облечени в рийлчета, мемета и т.н. Отгледана е чалгаризирана реколта от агресивни, мързеливи хора, която се жъне на богато от инфлуенсъри и “звезди”. Живеем във времето на “няма лоша реклама”. Пичове, да застрашавате живота на децата ми Е ЛОША РЕКЛАМА. Канселиране за хората, които канселират живота.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама