Диона отговори на хейта заради шофирането с наркотици (СНИМКИ)


Диона отговори на хейта заради шофирането с наркотици (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Диона, която беше арестувана заради шофиране под въздействието на наркотици, отговори на негативните коментари по свои адрес. Певицата смята, че хейтът само ѝ вдига рейтинга.

Вчера поп-фолк изпълнителката отговаряше на въпроси на свои последователи в Instagram. Вижте сами:

Арестът на Диона

На 24 януари певицата беше арестувана, след като при рутинна проверка на бул. "България" е дала положителна проба за кокаин. Макар че тя отричаше да употребява наркотици, твърдейки, че е пила лекарства за настинка, резултатите са красноречиви. Кръвната ѝ проба и урината показват, че е шофирала на два вида дрога. В кръвта ѝ е имало следи от кокаин, а в урината - от дрогата на богатите, както и от канабис.

Хейтът срещу нея

В социалните мрежи се появиха много негативните коментари по адрес на Диона, а също шеги заради твърдението ѝ, че е взимала просто лекарства за настинка. Андреа се снима как е седнала в своя луксозен автомобил, докато някой друг шофира. Бившата половинка на Кубрат Пулев се подпира замислено на масичката, коментирайки: "Аз, когато имам шофьор и съм спокойна за нурофена".

Вижте още: Родни звезди се подиграха на Диона (СНИМКА + ВИДЕО)

Във Facebook пък самата Диона разпространи снимка на нея и певеца Константин, на която държи кутия с лекарството "Нурофен". Явно заради негативните реакции реши да премахне кадъра от социалната мрежа.

Диона

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама