Гаф: Неволно издадоха победителката в "Ергенът 3" (СНИМКИ)


Гаф: Неволно издадоха победителката в "Ергенът 3" (СНИМКИ)
Снимка: Ергенът/bTV

Макар че романтичното риалити "Ергенът" е още в началото, вече е ясно коя ще е победителката. Сърцето на Александър Младенов ще бъде спечелено от блондинката Магдалена Томова. Това стана ясно след гаф на предаването, където неволно разкриват, че той ще избере именно нея, става ясно от проучване на "Господари на ефира".

Как се издадоха

Беше разкрито, че тя е избраницата на Алек по татуировката ѝ. Още в първия епизод победителката в булчинска рокля е показана, но без да ѝ се вижда лицето. На екран ясно си личи татуировката ѝ, която е притежание на русокосата дама.

Много от по-младите участнички в предаването смятат, че Маги е прекалено възрастна за Алек, но явно не е така.

"Никога не е късно да ти се случи нещо за първи път, без значение на колко си години. Любовта не признава възраст", заяви емоционално тя.

Вижте още: Христиана от “Ергенът” показа как е изглеждала преди корекциите (СНИМКА)

Какво се случва между Маги и Алек

По време на вчерашния епизод беше излъчено как Алек извиква Маги на вечерна среща по време на коктейла. След това се стигна и до страстна целувка.

"Отдавна не ми се беше връщало сърцето от гърлото до корема и обратно. Трепереха ми краката. Не знам как стана… Маги, ние с теб почти не се познаваме. Когато дойде навън, ме връхлетя една огромна любов. Чувствах се абсолютно засмукан" – призна синеокият бизнесмен.

Маги също не остана безразлична към думите му: "Не мога да се храня, отслабнала съм. Никога не съм се влюбвала от пръв поглед… до този момент. Аз не търся просто любов, а любовта на живота си".

Коя е Магдалена Томова

Магдалена Томова е от град Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на изискано столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Магдалена споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата. Спортът е неизменна част от живота ѝ, като обожава да изкарва негативната енергия от себе си с тренировки по бокс. Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо. Готова е на секундата да влезе във всеки спор, алергична е към лъжата, лицемерието, наглостта и безотговорното отношение. През 2006 г., на крехка възраст, Магдалена печели конкурса "Мис Варна", а с това интересът към нея скача лавинообразно.

Вижте още: Ето колко струва да спите в имението на "Ергенът 3" (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама