Хриси от „Един за друг“: Хората в къщата не знаят какво е самоирония, взимат се на сериозно (ВИДЕО)


Хриси от „Един за друг“: Хората в къщата не знаят какво е самоирония, взимат се на сериозно (ВИДЕО)
Снимка: NOVA

Христина и Ивайло бяха втората отпаднала двойка от „Един за друг“. Двамата са заедно от 5 години, а любовта им пламва, когато той ѝ изпраща покана за приятелство заради нейна провокативна снимка, но след първата им среща веднага разбират, че са един за друг.

Христина е гримьор, а Ивайло водещ на подкаст. Ивайло има две деца от две различни жени, а Христина едно дете и две внучета. Ето какво разказаха двамата за престоя им в къщата на "Един за друг". 

Вижте още: Томаш и Франциска Папкала признаха защо са се върнали в България (ВИДЕО)

Какво каза Хриси за предаването

Хриси: „В къщата на „Един за друг“ само се ревеше, само се изпадаше в истерии. Кръстиха ме „Ледената кралица“, защото не исках да се включа в тези групови ревове. Там беше като мексиканска вълна – една почва и другата след нея, няма спиране. Един ден реших да им покажа „смехотерапия“ – заставаш пред огледалото и започваш с усмивка, лекичка, после по-голяма и накрая заставаш и започваш да се смееш.

Мен това много ме учуди, не бях влязла с тази нагласа. Не очаквах, че няма да има забавления. Даже дори в свободния ни ден, имахме игра в хола – с въпроси. Реших да дам предизвикателство – всяка двойка да се оприличи с някакъв прякор, карикатура, нещо забавно, да разкаже нещо смешно. Е, греда. То трябваше да се вкара самоирония, но уви, хората там не знаят какво е това, всички се взимаха доста на сериозно.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама