Томаш и Франциска Папкала признаха защо са се върнали в България (ВИДЕО)


Томаш и Франциска Папкала признаха защо са се върнали в България (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Томаш и Франциска Папкала отдавна са познати на световната танцова сцена, но малцина хора у нас бяха чували за тях, преди да изгреят в Dancing Stars. Професионалните танцьори, които имат десетки титли зад гърба си и собствено танцово студио в Ню Йорк, разкриха повече за себе си в ефира на BTV.

“Срещнахме се в Ню Йорк, в Манхатън, в най-голямото студио за спортни танци. Бяхме на проба, за да танцуваме заедно - аз си търсех партньор, той си търсеше партньорка. Общи познати ми казаха “Той е висок, ти си висока. Неговите студентки са много добри на състезания, явно е добър учител.” Пробвах, аз винаги всичко пробвам. Не знаех как изглежда, просто отиваме на проба и танцуваме. Получиха се нещата. Първият ни танц беше фокстрот.”

“Нещата между нас се случиха след няколко месеца. Когато ти си толкова фокусиран, имаш цел, ти не мислиш за нищо друго, освен танца. Не те интересува къде спиш, какво ядеш.”

Вижте още: Христиана от “Ергенът” разкри защо е влязла пияна в шоуто (ВИДЕО)

За решението им да живеят в България

“През ковид имахме много време да мислим какво е важно за нас. Имахме голям късмет в САЩ, имахме и късмета да се преместим в България спокойно, да живеем спокойно. През ковид решихме, че е моментът да се преместим. Имахме шанс да сме с децата, последни 10 години, да ги адаптираме, докато са малки. Тъкмо тръгна студиото и бизнесът, завършихме ремонта на къщата си и продадохме всичко. “Още когато се запознахме, ние се забавлявахме във Варна. Аз се влюбих в града, в кухнята, в природата. Българските домати са най-хубави в цял свят!”, казва Томаш.

“Много хора в България не осъзнават какво имат. Имаме толкова поводи да сме усмихнати, да ходим по улиците щастливи и благодарни, че сме в тази държава. Мисля, че хората нямат база за сравнение, понеже са живели цял живот в България. Разбира се, има неща, които да се подобрят тук, но няма перфектна държава - където и да отидеш, хората се оплакват от държавата си.”, казва Франциска.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама