Мира Добрева: Алкохолиците са страдалци, в моето семейство има


Мира Добрева: Алкохолиците са страдалци, в моето семейство има
Снимка: Мира Добрева/Mira Dobreva/Facebook

Телевизионната водеща, журналист и продуцент Мира Добрева издаде първия си роман – "Светулки зад решетките“, посветен на алкохолната зависимост. Оказва се, че зад книгата с проблемна тематика стои личното преживяване. Това сподели самата Мира в ефира на Bulgaria On Air.

"Покълна като идея, която аз опитах да убия и да я унищожа, за да не се развие, защото смятах, че никой няма нужда от това откровение за живота на алкохоличките, защото в книгата става дума за две жени. Те са главните герои, разбира се, има и мъжки персонажи. Махах, добавях страници, страх ме беше да не изчезне лаптопът ми, което е странно състояние на духа, защото всичко вече се съхранява в "облаци"

Вижте още: Вижте как изглежда имението на Риана за 13 милиона долара (ВИДЕО + СНИМКИ)

За алкохолизма от първо лице

"В моето семейство имам болни от алкохолизъм хора и ми се е налагало много пъти да бъда до тях. Те са едни страдалци, които често имат нужда от нашата подкрепа. Мислех си, че познавам тази болест, но се оказа, че нищо не знам за нея. И когато започнах моето проучване - разбрах, че това е болест, която има нужда от обяснение".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама