Как да носим "плетеното елече на дядо" тази есен (СНИМКИ)


Как да носим "плетеното елече на дядо" тази есен (СНИМКИ)
Снимка: iStock

На този етап вече не би трябвало да се изненадваме, когато видим тенденции, сякаш излезли от гардероба на баба и дядо. Миналата година станахме свидетели на Рененсанса на хавайските ризи, бермудите и “daddy” дънките – разбира се, всички от тях смятани за налудничави, докато не се появиха на подиумите на Седмицата на модата.

Вижте още: 4 модни тенденции за зимата, които трябва да знаете

Плетените елечета, които завладяха TikTok и Instagram са най-разнообразни и, честно казано, могат да бъдат объркващи заради различните модели. От Louis Vuitton и Coach до Tory Burch и The Row, почти всички световни дизайнери прегръщат тази визия. Плетеният елек варира от остър до деликатен, от кроп до овърсайз.

И макар вероятно да си мислите колко напомнят модните избори на дядо ви, днес ще ви представим няколко идеи как да ги стилизирате. 

Тип поло

Ако уютните, големи пуловери са основна част от гардероба ви, тогава елечетата тип поло са ви необходими за есента на 2021. Получавате всички вибрации от 80-те в далеч по-модерен силует.

Овърсайз

Запознайте се с перфектния многослоен елек. Той идва в любезната компания на дълга риза рокля, създавайки актуална визия.

С класическа бяла риза

Няма начин да сбъркате, ако заложите на класическа комбинация и нюд гама. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама