Кристиан Сириано представи колекция, вдъхновена от "Дюн" (ВИДЕО)


Кристиан Сириано представи колекция, вдъхновена от "Дюн" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Кристиан Сириано представи колекция, повлияна от поредицата "Дюн" на Седмицата на модата в Ню Йорк, съобщи АП. Блясък и земни тонове напомняха на залез в Сахара.

Повече за колекцията

Рокли с дълбоки деколтета, плътно обгръщащи тялото, медни отблясъци, кадифе и дантела, оранжев тюл присъстваха в колекцията. Сириано показа 60 модела на вечерни и коктейлни рокли в "Плаза", както и мъжки сака в земни цветове. Роклите тип русалка бяха в нежни цветове, а костюмите - в черно.

Вижте още: 7 вечни класики, без които не може нито един женски гардероб (СНИМКИ)

Дизайнерът показа и минирокли в златно и червено.

"Червеният цвят носи носталгия, която харесвам", каза Сириано. "Мисля, че момичетата обичат да се чувстват секси и силни".

Кристиан Сириано

Фен на "Дюн"

Кристиан Сириано е фен на поредицата "Дюн", а звездата от поредицата Зендая носи често негови модели. Актьорът Тимъти Шаламе също се е появявал в негови дрехи, макар и рядко. "Дюн 2" се очаква в кината на 1 март. "Не знаех, че новият филм излиза точно сега, това е страхотно съвпадение", коментира Сириано.

Вижте още: Излезе първият трейлър на "Дюн" 2 (ВИДЕО)

На първия ред на ревюто седеше актрисата Алиша Силвърстоун, също в червена рокля. До нея бяха още Джей Смит-Камерън, Ашли Симпсън, София Буш, Мелани Лински.

 

Източник" БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама