7 вечни класики, без които не може нито един женски гардероб (СНИМКИ)


7 вечни класики, без които не може нито един женски гардероб (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Много жени вече са се уверили за себе си, че разковничето за класически, неподвластен на времето и стилен гардероб са висококачествените основи. Говорим за такива класики, които могат да се носят безпроблемно сезон след сезон. Ето какво е редно да имате в гардероба и да подменяте при нужда.

Тренчкоти

Страхотният тренчкот никога няма да излезе от мода. Това е като онази евъргрийн песен, която се повтаря десетилетия по радиото - никога не остарява. Нуждаете се от нещо леко и прохладно за преходните сезони? Тренч! Трябва ви нещо стилно, което да облечете над рокля в това непредсказуемо време? Тренч! Освен това е изключително гъвкав и лесен за стилизиране.

Вижте още: Elie Saab Haute Couture: Блестяща ода за Маракеш (СНИМКИ + ВИДЕО)

Черен блейзър

Черният блейзър е най-доброто решение за наслояване. Оформете го с дънки, поли, кожени панталони – възможностите са безкрайни.

Малка черна рокля

Абсолютна класика в жанра. Черната рокля е много практична и подходяща за всякакви поводи, особено ако е с дължина до малко над коляното. Винаги можете да съчетаете черното със силни акценти, с които да изпъкнете и да покажете индивидуалността си.

Бяла риза

Класическата бяла риза олицетворява лесния шик. Когато се носи самостоятелно, тя се съчетава перфектно с дънки, панталони или поли. Ако искате да добавите дълбочина към външния си вид, комбинирайте с блейзър или овърсайз пуловер на раменете.

Вижте още: 4 връхни дрехи, в които да инвестирате за топла и стилна зима (СНИМКИ)

Диамантени обеци

Наистина няма нищо по-вечно от чифт диамантени обеци. Идеални за ежедневно носене, те добавят нотка блясък към всяка визия.

Обувки на висок ток

Не на всяка дама високите токчета са любимите обувки. Но има поводи, които изискват малко по-елегантна визия и за нея най-доброто решение са токчетата. Изберете удобни обувки на ток в неутрален цвят, който да можете лесно да съчетавате.

Удобни балеринки

Красотата на балеринките идва в различни форми. Вечната им привлекателност ги прави наистина добра покупка. Плоската подметка е не само спасение за вашите крака, но и ги прави практични за дългите дни на тичане из града, пътуване до работа или просто, когато искате да дадете почивен ден на петите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама