4 начина да носите плетен елек със стил (СНИМКИ)


4 начина да носите плетен елек със стил (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Практично и вечно, плетивото е едно от най-обичаните неща във всеки гардероб. Един силует, който се превърна в задължителен заради потенциала си за наслояване и ретро, носталгична атмосфера, е плетеният елек. Прилепнала, елегантна и безкрайно закачлива, плетката без ръкави е основен стил за този сезон.

Плетените елечета, предложени от култовите лейбъли Gucci и Gabriela Hearst този сезон, са изключително удобни и безкрайно подходящи за сезона. Облечете ги върху изчистени поплинови ризи или супер фино вталени ролки или ги наслоете върху пуловер – няма грешен ход! Непретенциозните елечета са градивен елемент на гардероба, но има много забавление в по-игривите версии в бонбонени цветове и шарки – те ще добавят радост към всяко облекло и ще премахнат нуждата от допълнителни аксесоари.

Тип поло

Ако уютните, големи пуловери са основна част от гардероба ви, тогава елечетата тип поло са ви необходими за зимата и пролетта на 2024. Получавате всички вибрации от 80-те в далеч по-модерен силует.

Овърсайз

Запознайте се с перфектния многослоен елек. Той идва в любезната компания на дълга риза рокля, създавайки актуална визия.

С класическа бяла риза

Няма начин да сбъркате, ако заложите на класическа комбинация и нюд гама. 

С къси панталонки/пола

Една доста шик визия - къси панталонки, кубинки и плетено елече. Дисонансът между визията на "лошо момиче" и елечето "на дядо" изглежда страхотно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама