6 модни тенденции от парижките улици, които са хит през 2024 (ГАЛЕРИЯ)


6 модни тенденции от парижките улици, които са хит през 2024 (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Istock

Според фешън експерти през 2024 г. на първото място в модата определено ще бъдат отново парижанките.

Днес ви представяме 6 топ модни находки, с които ще излъчвате лукс и стил в ежедневието си.

Вижте още: Колекцията на Dior e вдъхновена от османските султани (СНИМКИ)

1. Мини поли и рокли

Французойките винаги са били почитателки на изключително късите рокли и поли. Дори през последните няколко сезона, когато на модната арена царуваха широките over size дрехи, те не оставиха любимото си мини. Късите поли и рокли са основният моден хит през 2024 г. по улиците на Париж. Французойките носят рокли и поли от семпла кройка без големи декорации със семпла горна част, в комбинация с "мъжки" ризи и тениски.

2. Аксесоари за дрехи в по-ярки нюанси

Французойките майсторски превръщат бюджетните визии в ефектни, най-често чрез модни аксесоари. През 2024 г. те залагат на аксесоари в ярки цветове. Шалове, шапки, чанти и колани, всичко ще бъде в най-модерните нюанси. За щастие изборът през този сезон е доста голям.

3. Всички нюанси на кафяво

Ако не харесвате ярките цветове, обърнете внимание на нюансите на кафявото, които са не по-малко актуални през 2024 г. Французойките комбинират няколко нюанса от една палитра наведнъж: от деликатните кремави до дълбоки нюанси на еспресо. Тази визия е идеален избор за всеки ден.

Вижте още: Класа: Най-емблематичните зимни тоалетни на принцеса Даяна

4. Поли до коляното

Този сезон полите до коляното, които в последните сезони бяха ликвидирани от модния подиум, се завръщат в списъка с хитови тенденции. Този тип поли от плътна материя се съчетава идеално с топове и жилетки.

5. Широки палта

Ако французойките залагат на мини рокли и поли до коляното, то когато избират горни дрехи, те винаги гласуват за макс. Това палто има няколко неоспорими предимства. Първо, то значително удължава и визуално коригира силуета, като го прави по-елегантен. Второ, то е абсолютно универсално: дори дрехите ви да не вървят добре с палтото, стига да е закопчано, те просто няма да се виждат.

6. Дрехи с гол гръб

Французойките обичат да създават съблазнителни визии, така че през 2024 г. техният избор ще падне върху дрехите с гол гръб. Плетени рокли, бодита, ризи, че дори и пуловери. Единственото, което има значение, е кройката на гърба. Перфектно се комбинират с широки дънки.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама