Обявиха темата и водещите на Met Gala (СНИМКА)


Обявиха темата и водещите на Met Gala (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Балът на музея „Метрополитън“ в Ню Йорк или иначе казано Met Gala е едно най-дългоочакваните модни събития. Всяка година предварително се обявява тема, по която знаменитостите могат да развихрят въображението си. 

 „Градината на времето“ е дрескодът на тазгодишния благотворителен бал.Темата е съобразена с пролетната изложба в Института за костюми на „Метрополитън“. 

Вижте още: Тенденциите на 2024: Панталони с двойна талия (СНИМКИ)

Кураторът Андрю Болтън, който ръководи всички изложби на музея, обясни, че експозицията включва както редки исторически облекла, така и съответстващи съвременни модни решения.

Балът събира средства за музея „Метрополитън“, като осигурява по-голямата част от годишния му бюджет. Главната редакторка на Vogue Уинтур е движещата сила на събитието. Досега гала вечерта е събрала повече от 223,5 млн. долара според „Метрополитън“.

 Кои ще са водещи?

Водещи на бляскавия бенефис във вечерта на първия понеделник от май ще бъдат Дженифър Лопес, Бед Бъни, Крис Хемсуърт и Зендая, които ще се присъединят към легендарната организаторка и председателстваща на събитието Ана Уинтур от списание „Вог“.

Това е третото участие на Бед Бъни на бала и първото за Хемсуърт. Лопес е била в списъка на гостите 13 пъти, а Зендая - пет.

Почетни председатели са творческият директор на испанската луксозна марка Loewe Джонатан Андерсън и главният изпълнителен директор на „ТикТок“ Шоу Цзъ Чу. „ТикТок“ е спонсор на бала, с подкрепата на Loewe.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама