Тенденциите на 2024: Панталони с двойна талия (СНИМКИ)


Тенденциите на 2024: Панталони с двойна талия (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Панталони с боксерки, многослойни панталони, двоен колан – все още не сме напълно сигурни как да наречем тази нова тенденция, която включва спортни панталони, които изглеждат като смъкнати, за да разкрият втори чифт панталони (или боксерки или шорти) отдолу. Но откакто Ан Хатауей им даде своето одобрение през октомври 2023, натискът е да се измисли нещо, тъй като надали това е последното, което ще видим от тренда – за добро или за лошо.

Вижте още: Carolina Herrera 2023/2024: Красотата като сила и силата като красота (СНИМКИ)

Хатауей предизвиква вълнение от известно време с това, което мнозина наричат нейния моден ренесанс. Изрязаният блейзър от деним и вълна Dion Lee и панталоните с двойна талия, които тя избра за участие в Good Morning America миналата есен, наистина бяха съвсем различно ниво. Ансамбълът беше много по-модерен от това, което 41-годишната носителка на Оскар обикновено носи. Може би още по-изненадващ е фактът, че тенденцията на висшата мода вече е достигнала до обикновените хора.

Вижте още: Тренчът на Burberry: Неподвластен на тенденции над 100 години (СНИМКИ)

Сега, когато месецът на модата е в разгара си, нямаме търпение да видим колко много редактори, инфлуенсъри и други фенове на модата разтърсват панталоните с двойна талия.

Как да ги носите?

Ако искате сами да изпробвате тенденцията, има няколко съвета, които трябва да имате предвид. Първо, тези панталони са смело изявление, така че не забравяйте да изберете по-базови дрехи, които да им позволят да блестят като звезда. Придържайте се към семплите стилове - обикновена тениска, класически маратонки, риза с копчета - с може би още един малък поп като ярко оцветена дамска чанта или фънки обеци. Тъй като талията е фокусната точка на вашия ансамбъл, не забравяйте да изберете изрязана риза или пуловер.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама