Carolina Herrera 2023/2024: Красотата като сила и силата като красота (СНИМКИ)


Carolina Herrera 2023/2024: Красотата като сила и силата като красота (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Модната къща Carolina Herrera си постави за цел да подчертае силната страна и издръжливостта на клиентките си на ревюто, което представи по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

"Този сезон повече от всякога исках да бъде посветен на красотата като сила, на силата като красота", каза творческият директор Уес Гордън. "Исках всеки неин поглед да е въплъщение на силата".

Тази година Уес Гордън участва за шести път с модната къща в дефилетата в Ню Йорк и за този период се е научил как Ерера, която ръководила едноименната си модна линия в продължение на почти 40 години, да бъде щастлива.

Вижте още: Мафиотска съпруга: Естетиката, станала хит в TikTok (ВИДЕО + СНИМКИ)

"В началото беше повече предизвикателство да се опитаме да се напаснем и да се уверя, че решенията са нещо, с което тя може би ще се съгласи или пък не. Оттогава обаче научих, че може да има и неща, с които тя не е съгласна, но в крайна сметка аз се стремя да се обърна към същата жена, която тя е искала да облече. Преследвам това, което означава елегантност днес по същия начин, както тя го е преследвала", казва той.

Повече за колекцията

Тоалетите с прецизни и изчистени силуети показват откритостта и целенасочеността на съвременната жена. Воланите, придобивайки ново архитектурно измерение, добавят драматичен стил на облеклата.

Вижте още: 6 модни тенденции от парижките улици, които са хит през 2024 (ГАЛЕРИЯ)

Основният мотив този сезон е от гваш на розов божур от 19-и век, в малък мащаб върху жълта рокля и в естествен размер върху лилава коприна.

Близо 50 марки представят колекциите си по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, която продължава до сряда.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама