Грим тенденции, които ще са хит през пролет 2024 (СНИМКИ)


Грим тенденции, които ще са хит през пролет 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

2023 беше една наистина наситена с куп тенденции година! Имахме чувството, че всяка седмица излиза нова, която се „изковава“, преоткрива и преосмисля - Лате грим, Недостъпен грим и какво ли още не.

И тъй като вече уверено стъпихме в 2024, ние сме по-развълнувани от всякога да видим какво предстои на бюти сцената. Ето какво ни направи впечатление.

Вижте още: 4 хитови прически, които всички в Ню Йорк носят сега (СНИМКИ)

Абстрактни форми и цветове

Независимо дали става въпрос за графична, структурирана очна линия или замъглени и лъскави устни, видяхме много визии, които си играят с форма, разположение и цвят. Тенденцията при очната линия е стилизирана без правила. Въпреки че смелите нюанси ще бъдат навсякъде, класическото черно е еднакво модерно и поразително. За разлика от смелите, графични линии, ще видим дифузия на пигменти за кожата, бузите и устните.

Синьото се завръща

Сините сенки за очи са толкова емблематични за миналия век, че истински се изумихме, когато ги видяхме отново! Хубавото на синьото е, че отива на всички тонове на кожа, цвят на очите и т.н. Има толкова много възможности в синия свят - от по-топъл електрически през груб тъмносин до бебешко ледено синьо.

Вижте още: Tubing спирала: Защо е хит в TikTok и какво я отличава (ВИДЕО)

Мразовити устни и клепачи

Началото на 2000-те беше ледено, пикантно, твърде скъпо – и гримът също беше студен. Матираните пастелни сенки за очи и ледените устни се завръщат сериозно през 2024, но с модерен привкус.

Тежък вамп стил

Използването на молив за дефиниране на устните преди тъмния нюанс е просто и елегантно. Vampy гримът е перфектният хибрид на тъмно, бляскаво и опушено и доминира на модните подиуми този сезон. Ако чуете „монохроматичен грим“ и си помислите за неутрални и бежови цветове, тенденцията за вампирски грим обръща тази концепция с главата надолу, като вместо това използва тъмни, наситени червени и черни сенки за очи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама