"Лате" грим: Бюти трендът на лято 2023 (ВИДЕО)


"Лате" грим: Бюти трендът на лято 2023 (ВИДЕО)
Снимка: iStock

Богатите, бронзови и карамелени нюанси на грима в гладки, кадифени текстури създават най-красивата естетика за летен грим – визия, обичана от София Ричи, Лори Харви, Бела Хадид и Хейли Бийбър.

Какво е „лате“ грим?

Гурме тенденциите за красота заеха първите места в платформите на социалните медии тази година. Но докато естетиката на „ваниловото момиче“ беше подложена на критики заради липсата на приобщаване, #lattemakeup (най-новата мания за грим на TikTok) е апетитна смес от кремави, топли и кафяви нюанси, които се смесват заедно с бронзово, блестящо покритие – за визия, която е ласкателна за всички тонове на кожата и адски подходяща за лятото.

Създадена е отTikTok звездата Рейчъл Риглър, която описва външния вид като „топъл, бронзов, млечен и без усилие“. Гримът е в същата вселена като тихите луксозни тенденции, водени от иконите за красота Хейли Бийбър и София Ричи, тъй като е мек, полиран и безпроблемно преодолява разликата между естественото и бляскавото.

Вижте още: 4 грим тенденции, които ще са хит през лято 2023

Как да го постигнете?

Топлите голи тонове предлагат онази вечна, луксозна естетика, докато внасянето на цвят би ви отвело на по-игриво място. Плюс това, това е просто един наистина лесен, безупречен външен вид, който всеки може да направи.

Вижте още: Какво ще се случи с кожата ви, ако спрете да миете лицето си

1. Подгответе се с тониран крем

След като подготвите кожата си със серум и лек хидратиращ крем за лице, за да задържите влагата и да гарантирате добър блясък, нанесете оцветен крем за равна основа – крайъгълен камък на външния вид. Оставете зоната на носа без покритие, за да създадете илюзията, че носите по-малко грим.

2. Използвайте бронзант

Бронзантът е звездата на шоуто за този външен вид, но нанасяйте с леко докосване за естествено целунато от слънцето усещане. Следвайте подхода на Риглер, като нанесете кремообразен стик бронзант по скулите си, право надолу към челюстта, както и по линията на косата, като смесвате непрекъснато, за да сте сигурни, че няма цветни линии. След това нанесете прахообразен бронзант върху слепоочията, скулите и линията на челюстта, като същевременно добавите щрих към носа.

Вижте още: 6 бюти тренда назаем от Дженифър Лопес

3. Поддържайте устните неутрални

Външният вид е завършен с нежнокафяв или нюд молив за устни. Очертайте устните, като леко ги смесите по линията на устните, запълнете с молив за устни или нанесете избраното от вас червило и завършете с прозрачен гланц за устни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама