4 грим тенденции, които ще са хит през лято 2023


4 грим тенденции, които ще са хит през лято 2023
Снимка: iStock

Астрономическото лято вече чука на вратата, а с него по традиция идват и куп нови тенденции. Ние нямаме търпение да ги пробваме, така че ако и вие търсите повече вдъхновение за красота за лятото, сте на правилното място.

Бюти тенденциите на 2023: Приказна фея (СНИМКИ)

1. Невидими вежди

Според известния гримьор Даниел Мартин една от тенденциите в грима за лято 2023 несъмнено са веждите „без вежди“. Кайли Дженър, например, съчета своите с ледено руса перука за модната кампания на Jean Paul Gaultier.

2. Смел руж

Красотата често прави пълен кръг! Ретро вдъхновената визия на Лейди Гага за Оскарите през 2023 спечели своето място в нашия списък с любими макиажи. Последва я супермоделът Джиджи Хадид. Нейният ярък розов, монохроматичен руж кима към друга от любимите ни тенденции в грима за сезона: Barbiecore.

3. Влажна кожа

Свежата кожа е нещо, което много от нас се стремят да имат. Влажната кожа определено не е нова тенденция, но напредналите технологии в грижата за кожата и новите иновации в грима я правят по-лесно постижима за тези, които не обичат грима.

4. Ослепителни очи

Това лято определено ще виждаме брокат върху клепачите! Харесваме позлатената визия, създадена от иззвестния гримьор Пат Макгарет, която съчетава бебешки розов руж и лъскави устни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама