4 тенденции при грима за пролет 2023 (СНИМКИ)


4 тенденции при грима за пролет 2023 (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Подгответе чантата си с гримове, защото дръзкият грим се завръща официално, ако модните подиуми са някаква индикация. Пролет 2023 ще бъде цветна и бляскава, няма съмнение! Ето кои са тенденциите, които ще бъдат навсякъде този сезон.

6 токсични идеала за красота, които трябва да останат в миналото

1. Замръзналото кралство

Блясъкът на Y2k може да бъде малко студен, но толкова забавен. За да не изглеждате твърде бляскави, сякаш сте паднали в буркан с брокат, изберете близък нюанс до кожата, с разлика не повече от тон.

2. Нежен контур

Тази пролет очаквайте по-фин поглед върху контурирането. Наричан още „контурът на Мери Филипс“ – това е метод, популяризиран от гримьора на Хейли Бийбър и Кендъл Дженър, който включва съвсем леко нанасяне на контур с коректор и фон дьо тен, а не с цяла палитра.

3. Опушени очи

Опушените очи са вечна тенденция, но те са наистина основни за пролетта. Грим легендата Даян Кендал и екипът ѝ създадоха модерна версия за Jason Wu, която включва по-топли цветове, а не традиционните сиви и черни.

4. Супер руж

Едно тежко нанасяне на руж в стил от 80-те може да издигне всяка визия на следващото ниво. Пролетта повелява наслояване на ружове и горски тонове за създаване на призматичен театрален поглед.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама