Ето как да носите ярък и блестящ грим за очи това лято (СНИМКИ)


Ето как да носите ярък и блестящ грим за очи това лято (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Неонова очна линия, блестящи сенки за очи и искрящи скъпоценни камъни: Яркият грим за очи е една тенденция, която няма признаци скоро да си тръгва. И въпреки че не обичаме да се придържаме към каквито и да е правила или да се ограничаваме по възраст, когато става въпрос за нашия личен стил, не е лоша идея да имаме някои насоки, когато опитваме нещо ново. И така, днес ще ви представяме кратко и сладко ръководство за носене на ярък грим за очи, независимо дали сте на 25, или 37 години.

Вижте още: 6 бюти тайни на красавиците от "златния Холивуд"

1. Очи в стил Barbiecore

Нека да започнем с тази жизнена визия на сенки за очи, която знаменитият гримьор Джо Бейкър създаде за актрисата Тереза Палмър. Както тя обясни в публикация в Instagram, „Силно вдъхновени от цялото промотиране на филма за Барби и съдържанието, което виждам в Instagram, решихме да добавим неонов удар към този класически черен Dior, за да получим модерен и свеж цветен взрив!“

2. Долна очна линия в зелено

Другият нюанс, който напоследък набира популярност, е зеленото, което има смисъл, тъй като е идеалният партньор на розовото. Харесва ни как гримьорът на звездите Сабрина Бедрани добавя ясна линия точно под очите и я размазва извън външните ъгли тук.

3. Селективни отблясъци

Между наклонената черта на плаващата очна линия и разпръснатите малки скъпоценни камъни над и под очите, този грим по някакъв начин постига баланса между това да бъде супер бляскав и ненатрапчив.

4. Блестящи сълзи

За подобна атмосфера, която е малко по-ретро, пропуснете графичната очна линия и поставете вашите скъпоценни камъни точно по протежение на долните мигли, за да създадете това, което Бейкър нарича „блестящи сълзи“. В съчетание с класически червени устни, това е перфектната комбинация от старо и ново.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама