TikTok хитове: Празнични гримове, които да пробвате през сезон 2023 (ВИДЕО)


TikTok хитове: Празнични гримове, които да пробвате през сезон 2023 (ВИДЕО)
Снимка: iStock

Ако има подходящо време, в което да се развихрите с грима, това е по време на празниците. Независимо дали сте се запътили към фирменото коледно парти, имате среща с приятели на по чаша вино, или вече планирате визията си за новогодишната нощ, имаме 4 идеи за празничен грим, които идват директно от машината за тенденции на TikTok.

Вижте още: 5 супер прически според формата на носа ви (СНИМКИ)

1. Грим „Захарна фея“

И тук не говорим за „Феята от захарницата“, както повечето майки ще предположат. На този етап можете почти да гарантирате, че ако Хейли Бийбър направи нещо, то ще се превърне в тенденция за нула време. В края на краищата това е жената, която е отговорна за манията по маникюра „глазирани понички“. Наскоро моделът сподели визията си „Sugar Plum Fairy Makeup“, която е отчасти вдъхновена от балета „Лешникотрошачката“. Състои се от розово-лилав руж, съчетан с блестящи сенки за очи в цвят слива, гланц за устни със студени тонове и, разбира се, обилно количество хайлайтър.

@haileybieber @milkmakeup ♬ original sound - Hailey Bieber

2. Грим в черешово червено

Още един цвят, в който да се потопите този сезон! Черешовото червено, което самият Рудолф би одобрил, е истински хит за празничен сезон 2023. Разбира се, най-очевидното разположение за този смел нюанс са устните ви, но можете също да добавите червени нюанси към бузите и клепачите си.

@chachanatcha_ Is it too late to hop on this trend 😅🍒 #cherrymakeup #cherryred #redlipstick #makeup #grwm ♬ My Love Mine All Mine - Mitski

3. Еспресо грим

Можете също така да пропуснете по-ярките червени и лилави и вместо това да изберете по-неутрална палитра от наситено кафяво и дори малко черно. Говорим за апетитна смес от кремави, топли и кафяви нюанси, които се смесват заедно с бронзово, блестящо покритие. Всъщност, това е по-голямата сестра на „Latte Makeup“, който вече сме обсъждали подробно.

@millieleer Thisss 🙌🏼 #espressomakeup #makeup Product list: Black liner @maccosmetics Pallet/Mascara: @Kylie Cosmetics lipliner @Natasha Denona lipoil @Dior ♬ original sound - 🫵

4. Грим „Мъжеядка“

Завършвайки нещата с гръм и трясък, имаме „Man-Eater Makeup“, което е продължение на възраждането на „Indie Sleaze“. Това е антитезата на „грим без грим“, който доминира на сцената през последните няколко години. Говорим за силен контур и също толкова силно опушено око и изразителни устни.

@mmaddietaylorr I swear this makeup looks like how this song sounds #nightoutmakeup #cateye ♬ Maneater - Nelly Furtado

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама