Бюти тенденциите на 2024: Устни в два цвята (СНИМКИ)


Бюти тенденциите на 2024: Устни в два цвята (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Често има голяма разлика между грим за фотосесия, за подиум и ежедневен такъв, който всъщност бихме могли да пресъздадем у дома. В крайна сметка гледането на сложни очни линии и изкусно нанесен руж е забавно, но днес ще ви представим бюти тренд, който се постига за минути – устни в два цвята!

Когато се чудите кое от вашите две любими червила да нанесете, ще ви издадем една тайна - 2 винаги е по-добре от 1! Вземете най-доброто от двата цвята, вместо да взимате това трудно решение. Толкова е просто, нали?

Вижте още: Масло от розмарин: Хит в TikTok и панацея за косата (ВИДЕО)

Ключът към получаването на тази визия е да използвате два нюанса червило, които си пасват добре. Например - по-ярко прасковено червило върху долната устна и по-топло теракотено върху горната. Така ще получите двуизмерна визия, която не затрупва останалата част от лицето ви. Всъщност гримьорите често използват два или повече допълващи се нюанса, за да създадат персонализирани нюанси за своите известни клиенти.

Така че, докато бавно, но сигурно сме вперили поглед напред към 2024, се надяваме, че ще се присъедините в експериментирането с някои от по-рядко носените ви червила. Опитайте толкова комбинации, колкото искате - или поне докато не намерите дуо, което работи за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама