5 супер прически според формата на носа ви (СНИМКИ)


5 супер прически според формата на носа ви (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Омръзнало ли ви е усещането, че носът ви е център на внимание, когато изпробвате нова прическа? Е, не се страхувайте, защото днес ще говорим за перфектните прически според вашия тип нос. С правилната фризура можете да допълните вида на носа си, да го покажете в целия му блясък или да го „туширате“.

1. Дълъг нос

Жените със силни, дълги носове трябва да се възползват от прически, които рамкират лицето, като боб. Това може да ви помогне да балансирате чертите си, без да се налага да „криете“ носа си. Освен това, разхвърляният и многопластов боб може да направи носа ви да изглежда по-малък и нежен.

2. Широк нос

Ако имате широк нос, път по средата на косата ще балансира добре чертите на лицето ви, като например Риана, която не се свени от силна средна част.

Вижте още: 4 цвята при косата, които ще са хит през зима 2023 (СНИМКИ)

3. Чип нос

Ако сте родени с къс, елегантен, чип нос, тогава може да помислите да подстрижете косата си с допълнителна текстура. Това може да е под формата на повече вълни и къдрици в по-къса подстрижка.

4. Крив нос

Извитите носове придават невероятен характер и могат да бъдат оформени със смели бретони. Това може да работи за балансиране на пропорциите на горната и долната част на лицето ви, като отвлече част от вниманието от носа ви.

5. Вирнат нос

Ако сте някой, чийто нос е вирнат в края, тогава може да помислите за текстуриран боб. Тази мека визия няма да подчертае силно чертите ви, а с разхвърляна странична част ще създадете добър баланс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама