4 цвята при косата, които ще са хит през зима 2023 (СНИМКИ)


4 цвята при косата, които ще са хит през зима 2023 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

За някои от нас зимата означава инвестиция в удобни връхни дрехи и топли ботуши, но за други тя е идеален повод за нов цвят на косата. Ако сте от втория лагер, имаме някои идеи за вас. Независимо дали търсите просто свеж нюанс, или сте се нахъсали за генерална промяна, ето някои от най-добрите цветове за коса за зима 2023.

Вижте още: Масло от розмарин: Хит в TikTok и панацея за косата (ВИДЕО)

1. Каубойски медено

Този нюанс продължава да бъде топ избор на цвят за зимата. Със смесица от топло кафяво и наситено червено, „Cowboy Copper“ отива на всички - от Емили Ратайковски до Меган Дъ Стелиън. Освен това зимата често означава по-малко слънчева светлина, така че всяко добавяне на топлина обикновено е добре дошло през тези месеци.

2. Деним синьо

Подобно на цвета на тъмния деним, този нюанс изглежда наситено син на косата ви. Често се среща в хладни нюанси, които му придават лек лилав или виолетов завършек, за да изглежда още по-уникален.

Вижте още: 6 хитри парфюмни трика, с които ще вземете най-доброто от всеки аромат

3. Луксозно русо

Ако тенденцията „тих лукс“ имаше цвят на косата, който да я представя, това щеше да е „Old Money Blonde.“ Тук говорим за класическо русо с маслено неутрален тон. В суровата зима този нюанс осигурява мек блясък около лицето. Освен това е лесно за поддържане, тъй като ще изглежда малко по-естествено от скандинавското русо.

4. Шоколадова череша

„Шоколадовата череша“ използва смес от наситени кафяви и наситени червени тонове, за да придаде блясък и дълбочина на вашата грива. Този ​​нюанс е идеален за всяка естествена брюнетка, а тъй като червените нюанси са известни с това, че бързо избледняват на лятното слънце, зимата е идеалното време да опитате този цвят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама