Как да изберете прическа според формата на носа (СНИМКИ)


Как да изберете прическа според формата на носа (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Уморени ли сте от чувството, че носът ви е център на внимание, когато изпробвате нова прическа? Е, не се страхувайте, защото днес ще говорим за перфектните прически според вашия тип нос. Точно така! Тази част от лицето е изключително важно при избора на нова фризура.

Вижте още: Полезни грим трикове за жени с посивели коси (СНИМКИ)

1. Широк нос

Ако имате широк нос, път по средата на главата ще балансира добре чертите на лицето ви. Тази прическа ще ви помогне да подчертаете чертите си, както например прави Риана.

2. Дълъг нос

Жените със силни, дълги носове трябва да се възползват от прически, които рамкират лицето, като боб. Това може да ви помогне да балансирате чертите си, като в същото време не криете носа си зад косата. Освен това разхвърляният и многопластов боб може да направи носа ви да изглежда малко по-малък, ако се чувствате неуверени от това.

3. Нос тип копче

Ако сте родени с къс, изящен нос, тогава може да помислите за подстригване с допълнителна текстура. Това може да е под формата на вълни и къдрици в по-къса подстрижка, като пикси или боб. Това ще позволи на носа ви да блести от всички ъгли.

Вижте още: 4 есенни прически, които всички в Ню Йорк вече носят

4. Крив нос

Извитите носове имат страхотен характер и могат да бъдат оформени със смели изрезки, като бретон. Това може да работи за балансиране на пропорциите на горната и долната част на лицето ви, като отвлече част от вниманието от носа ви.

5. Вирнат нос

И накрая, ако сте дама, чийто нос е чип и вирнат в края, тогава може да помислите за получаване на текстуриран боб. Тази мека визия няма да подчертае силно чертите ви, а с разхвърляна странична част ще създадете добър баланс с носа си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама