4 есенни прически, които всички в Ню Йорк вече носят


4 есенни прически, които всички в Ню Йорк вече носят
Снимка: iStock

Много модни критици и инфлуенсъри ще ви кажат, че най-добрите тенденции се раждат именно в Ню Йорк – някъде между забързания уличен стил и най-новите спа процедури, идващи от Горен Ийст Сайд. И тъй като официално всички Седмици на модата преминаха, редно е да видим кои са тенденциите, които веднага „влязоха в обращение“. И така, ето прическите, които всички нюйоркски фризьори правят неуморно през изминалите седмици.

1. Препи боб

Бобът продължава да бъде основен стил за тези, които живеят в този оживен град. Въпреки че „боб каре“ и „италиански боб“ вече са известни като прическите на 2023, мнозина прогнозираха, че „препи боб“ ще бъде следващото голямо нещо. Този боб е свързан с прави линии и остри ъгли - не изисква твърде много слоеве и пада добре около линията на челюстта.

Вижте още: НЕ правете тези 4 неща с косата си, състаряват ви

2. Италиански Боб

Говорейки за „италианския боб“, тази кройка е любима на жените в Ню Йорк. Засилва се от миналата пролет и все още е популярна, като се очаква именно есен 2023 да е пикът! Привлекателността на прическата идва от нейната дължина до брадичката и тежките, нефилирани краища, които създават мекота около лицето и илюзията за силна линия на челюстта. Освен това тази прическа работи с различни типове коса, тъй като има разрошена и обемна текстура.

3. Пеперуда

Вдъхновеният от 70-те години стил все още е силен, защото по същество това са две прически в едно. Ще намерите къси слоеве отгоре и по-дълги етажи отдолу. Тази прическа е популярна в Ню Йорк в момента, защото е универсално ласкателна за повечето типове коса и е лесна за поддръжка. Това е комбинация от практично и готино, което е това, което повечето нюйоркчани търсят в наши дни.

Вижте още: “Birkin“ бретон: Френският хит сред прическите за 2023

4. Birkin бретон

Бретонът Birkin за първи път се появи на сцената през юни, а жителите на града все повече го искат за есента. Този бретон е изтънена версия на бретон тип перде, който „се подрязва, за да рамкира лицето“. След като формата е постигната, трябва да изсушите бретона гладко отгоре и извиете краищата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама