Анди Макдауъл, която дефилира на 65 години и изпрати важно послание (ВИДЕО)


Анди Макдауъл, която дефилира на 65 години и изпрати важно послание (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Опровергавайки обществените очаквания и стереотипи, Анди Макдауъл се разходи по подиума по време на Седмицата на модата в Париж. Актрисата показа стегнатите си коремни мускули, докато вървеше гордо на шоуто на L’Oréal Paris.

Анди зае централно място на страхотното модно събитие в Париж, наречено „Le Défilé L’Oréal Paris – Walk Your Worth“. Това шоу, проведено точно до Айфеловата кула, беше изцяло посветено на силата и стойността на жените. Анди, заедно с други известни звезди като Хелън Мирън, Кендъл Дженър, Ева Лонгория, Айшвария Рай, Виола Дейвис и много други, дефилираха.

Вижте още: Гримьорите на Седмицата на модата и техните 4 експресни трика за сияйна кожа

Съвсем очаквано за подобно събитие, беше предадено силно послание. Темата „Walk Your Worth“ подчерта важността на подкрепата и честването на жените. Докато звездите вървяха по пистата, посланията за сестринство, женска сила и овластяване бяха на показ. По време на събитието Хелън Мирън с гордост показа сивата си коса, разхождайки се ръка за ръка с Ел Фанинг.

Но най-много коментари несъмнено предизвика Анди Макдауъл, която шашна публиката с младежкия вид. Тя носеше стилен черен сутиен и кожени панталони с висока талия, съчетани с подходящо дълго кожено палто. За да завърши тоалета си, тя избра да носи ефектни холографски обувки. Нейните естествени сиви къдрици бяха оформени красиво, допълнени от драматичен грим.

След като видеоклипове на звездата се появиха онлайн, феновете похвалиха визията ѝ - „Тя винаги е била красива, но този стил е прекрасен! Толкова се радвам, че е оставила сивата си коса на показ!“ коментира фен. „Каква абсолютна РОКЗВЕЗДА!“ добави друг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама