Кармен Електра изглежда феноменално на 51, ето как го постига (СНИМКИ)


Кармен Електра изглежда феноменално на 51, ето как го постига (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Кармен Електра, емблематичният модел и актриса, вече е на 51 години, като продължава да бъде в топ форма. Звездата от "Спасители на плажа" и "Страшен филм" изглежда невероятно добре за възрастта си - със зашеметяваща фигура и сияйна кожа. Днес ще ви разкрием нейните тайни за вечна младост.

1. Придържа се към едни и същи продукти от години

Намирането на продукти, които най-добре подхождат на вашата кожа, не е лесна задача. Но щом ги откриете, е разбираемо защо искате постоянно да ги използвате. Така е и при Тара Патрик, както е истинското име на актрисата.

"Имам една и съща грижа за кожата от 20 години. Винаги съм се фокусирала върху хидратиращ продукт за премахване на грим, серум с хиалуронова киселина и дълбоко хидратиращ крем за лице, пълен с висококачествени основни съставки. За мен наистина е важно да следвам една рутина, която наистина работи за мен, за да поддържам кожата си здрава, блестяща и без операции", сподели преди време тя.

2. Започва деня с много вода

Обръщането на внимание на нивата на хидратация може да промени външния ви вид и здравето на кожата ви. Електра приписва сияещата си кожа на ежедневния си прием на вода.

"Имам правилно - всяка сутрин пия две бутилки вода. Сега ми е по-лесно да поддържам теглото си, докато преди беше по-скоро борба. Кожата ми е съвсем различна, защото не е толкова дехидратирана. Водата промени живота ми", призна звездата.

Вижте още: Това са ползите от пиенето на топла вода всяка сутрин

3. Не пие кафе

Ако сте любители на кафето, може би трябва да помислите за дневния си прием на кофеин. Въпреки че чаша ароматно кафе е идеалното сутрешно освежаване, твърде честото му пиене може да доведе до суха кожа и преждевременни бръчки с течение на времето.

Според Електра пълното отказване от кофеина е един от най-добрите избори, които е направила, за да поддържа младежкия вид и плътността на кожата си.

"Опитвам се да стоя далеч от продукти, които увреждат кожата като кофеина. Напълно го ограничих."

Вижте още: Ето какво се случва с тялото ви, ако спрете да пиете алкохол за 30 дни

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама