Индиго: Как да се гримирате в този поразителен цвят през 2024


Индиго: Как да се гримирате в този поразителен цвят през 2024
Снимка: iStock

Въпреки че Pantone определи „прасковения мъх“ като цвят на годината, ние вярваме, че има още един нюанс, който ще бъде огромен хит през 2024! Pinterest прогнозира, че индиговото синьо ще се завърне, превръщайки се в основен нюанс на грим рутината. Според скорошния им доклад за тенденциите търсения като „сини сенки за очи“ и „син бляскав грим“ са нараснали с 65%. А ето и няколко начина да носите живия нюанс през цялата година.

Защо този цвят е толкова популярен?

Според цветната психология индиговото синьо представлява интуиция, преданост, справедливост, мъдрост и авторитет, наред с други неща. С впечатляваща линия от символика, нищо чудно, че оставяме този нюанс да стартира нашата бюти нова година.

Вижте още: Лесен трик за слагане на очна линия, ако сте над 40 (ВИДЕО)

1. Спирала

Експертите казват, че синята спирала е най-добрият начин да внесете поразителния нюанс в рутината си за красота. Тя може да даде фин намек за синьо, без да доминира в целия ви външен вид. Всичко, от което се нуждаете, е един до два слоя, в зависимост от това колко драматични искате да са вашите мигли.

2. Очна линия

През последните няколко години синята очна линия се превърна в по-смела алтернатива на класическата визия, тъй като този основен продукт, използван и от принцеса Даяна, продължава да бъде чудесна възможност да накарате очите ви да изпъкнат.

3. Сенки за очи

Сините сенки за очи са преоткривани през всяко десетилетие от 60-те до началото на миналия век. Безопасно е да се каже, че винаги ще бъде обичан цвят. Можете лесно да го нанесете с пръсти или да използвате пухкава четка за сенки.

4. Червило

Тази опция е най-смелата досега,но трябва да сте внимателни. Нанесете коректор около устните си, преди да нанесете червило, за да се уверите, че устните ви са чиста фокусна точка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама