Вечна класика, която да имате: Палто тип кожух (СНИМКИ)


Вечна класика, която да имате: Палто тип кожух (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Готино, класическо, уютно и супер гъвкаво, що се отнася до комбиниране – има много неща, които да обичате в палтото тип кожух! Наред с класическия бежов тренч и практичния пуфър, различните “овчи” модели заслужават място в списъка с палта, които никога не излизат от мода.

Да, те са склонни да правят повече изявление в сравнение с други добросъвестни класики, но също така са проектирани да бъдат издръжливи и непреходни, така че избирайте разумно и ще носите своето топло кожухче години напред.

Вижте още: 4 зимни палта, които ще са хит този сезон (СНИМКИ)

Ако търсите вечно палто, което ще върви с всичко, което притежавате, препоръчваме да се придържате към класическа цветова палитра от черно, камел, кафяво или бежово. Марки като Max Mara, Toteme и Isabel Marant предлагат луксозни модели със страхотни силуети.

Оставайки верен на своите традиционни, много обичани силуети и безупречна изработка, парижката наследствена къща Yves Salomon създава и класически дизайни на остриета. Неговото маслиненозелено двуредно палто и почти бял стил с назъбени ревери са олицетворение на вечно парче.

И така, как да носите палто тип кожух тази зима? Е, въпреки че изглежда божествено над почти всичко, ние обичаме да виждаме тези модели, стилизирани с минималистичен зимен силует, за да се превърнат във фокусна точка. Изцяло черна итерация в авиаторски стил, вдигната върху черна макси рокля и масивни ботуши е самото определение за “лесна елегантност”. Като алтернатива, можете да комбинирате с дънки, мокасини и огромен шал през уикенда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама