Тенденциите на зима 2023: Ботуши-пухенки (СНИМКИ)


Тенденциите на зима 2023: Ботуши-пухенки (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Всяка година очакваме с нетърпение да обновим колекцията си от обувки, но трябва да признаем, че рядко се стремим да актуализираме ботушите, на които имаме доверие. По традиция есента носим боти Chelsea, а зимата класически ботуши „за езда“. Е, пухено яке, запознай се с пухените ботуши!

Наистина се развълнувахме, когато разбрахме, че внезапно навсякъде се появяват нови ботуши, които са идеални за най-студените месеци от годината. Позволете ни да ви представим ботушите с пух.

Вижте още: Най-големите бюти тенденции за зима 2023 (СНИМКИ)

Подобно на вашето зимно яке, пухените ботуши са леки и имат ватирани прегради, най-често изолирани с пух, за разлика от традиционните зимни ботуши, които често използват полар или вълна, за да затоплят пръстите ви. С наближаването на края на 2023 тези модели внезапно се появиха на краката на всички наши любими инфлуенсъри.

Признаваме, че тази тенденция е доста смела и няма да се хареса на тези, които предпочитат супер рационализирана визия. Те са почти като братовчеди на емблематичните Moon Boots, с масивен силует, често облечен в живи цветове. Като такива, те правят смело изявление и наистина им е писано да откраднат светлината на прожекторите на вашите зимни ансамбли. Съчетайте ги с клинове или тесни дънки, прибрани навътре, или с изрязани панталони, които стигат точно над горната част на ботуша.

Вижте още: Дрехите, които всички парижанки носят в момента (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама