Малинови кетони – натурално решение за отслабване


Малинови кетони – натурално решение за отслабване
Снимка: Forlife

В забързаното ежедневие грижата за здравето и физическата форма често остава на заден план. А затлъстяването е един от водещите фактори, които увеличават риска от развитие на диабет и сърдечно-съдови заболявания. Заради значителното повишаване на случаите на наднормено тегло в световен мащаб, търсенето на ефективни решения за подобряване на метаболизма става все по-актуално. Едно от най-новите и модерни решения, които стават все по-популярни, е свързано с малиновите кетони на Forlife. Те са обещаващи съединения, помагащи за отслабването, но оказващи и други ключови ползи за здравето. Ето кои са те: 

Ускорен метаболизъм и ефективно отслабване

Какво представляват малиновите кетони? Това са естествени фенолни съединения, които допринасят за приятния аромат на някои горски плодове. Но не само обонянието ни реагира на тях. Малиновите кетони насърчават разграждането на молекулите в мастните клетки заради протеина адипонектин. Този протеин е един от най-важните в тялото, защото подобрява регулацията на кръвната захар и възпира натрупването на мазнини. Особено вредни са т.нар. висцерални мазнини, които затрудняват правилното функциониране на органите и увеличават риска от сърдечно-съдови заболявания. Именно адипонектинът помага за стопяване им. Според редица проучвания нивата на този протеин са по-ниски при хора с диабет тип 2 и страдащите от затлъстяване.

В отговор на този дефицит малиновите кетони на Forlife, които съдържат въпросния адипонектин, бързо се превърнаха в един от водещите продукти на пазара. Добавката не съдържа глутен и лактоза, което я прави подходяща и за хора с алергии. Създаден с внимание към качеството и ефективността, продуктът е разработен, така че да ускорява метаболизма.

Помощник при диабет и храносмилателни проблеми

Добре познат медицински факт е, че глюкозата става опасна, когато се натрупа в големи количества в кръвта; известно е, че това може да доведе до преддиабет. А това е само една стъпка в развитието на животозастрашаващия диабет тип 2. Тук ролята на малиновите кетони е да съдействат за подобряване на инсулиновата резистентност, считана за предвестник на диабета. Знае се, че при страдащите от заболяването тялото започва да игнорира сигналите на инсулина - хормонът, който пренася глюкозата от кръвта до клетките в тялото. Малиновите кетони обаче могат да подобрят инсулиновата чувствителност и също така да ограничат постоянния глад, свързан с високата кръвна захар. Те коригират и инсулиновата регулация, което от своя страна води до по-здрава храносмилателна система.

Противовъзпалителни свойства и козметични ползи

Освен че помагат при отслабване, малиновите кетони са известни със своите противовъзпалителни свойства. А това е изключително важно, понеже хроничното възпаление е причина за ставни и мускулни болки, а също така може да доведе и до проблеми с килограмите. Паралелно с това кетоните имат и някои козметични ползи за здравето. При локално прилагане те съдействат за стимулиране на растежа на косата при хора с косопад, а също така подобряват и еластичността на кожата.

Продуктът Малинови кетони на Forlife е ефективен начин за подпомагане процеса на отслабване и поддържане на здравословно тегло. Една опаковка съдържа 120 капсули, които могат да бъдат взети навсякъде, осигурявайки необходимата доза енергия през целия ден. По този начин потребителите не само инвестират във своето здраве, но и поемат контрол над своето бъдеще. Сега е подходящият момент да се направи първата стъпка към по-здравословен и по-щастлив начин на живот. Препоръчителната дневна доза е по 2 капсули на ден, след обяд и след вечеря.

Клиентите могат да поръчат своя пакет малинови кетони на капсули от Forlife­ онлайн тук.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички