6 истински причини да сте вечно необвързани


6 истински причини да сте вечно необвързани
Снимка: iStock

Никой не си поставя за цел да остане сам завинаги. Всички искаме любов; всички искаме партньор, с когото да споделяме живота си. Въпреки че това е целта, много от нас погрешно се стремят към постигането на това, което толкова много искат, по всички грешни начини. Продължаваме да живеем живота си по същия начин и се надяваме, че по някакъв начин ще доведе до различни резултати. Знаем, че това всъщност няма никакъв смисъл, но въпреки това продължаваме да работим от настройката по подразбиране.

Да си необвързан не е проклятие и да си във връзка не е лекарство за всичко. Без значение на какъв етап се намирате, важно е да направите лична инвентаризация – да разгледате навиците и изборите, които ви помагат, и тези, които ви вредят. Не е въпросът да се излагате повече, да се регистрирате за всеки сайт за запознанства и приложения – намирането на наистина невероятна, здрава връзка означава много повече да сте готови за такава. Става въпрос за идентифициране на грешни модели и мисловни процеси, които може да ви блокират да получите това, което искате.

Ето 6 истински причини да сте вечно необвързани

1. Никога не се учете от грешките си

Ако не се учите от грешките си, вие сте длъжни да продължите да ги правите. Ако откриете, че продължавате да попадате в абсолютно същите ситуации отново и отново, време е да помислите малко защо се случва това и какво ви води на това място. Например, ако продължавате да завършвате в псевдо-връзки с мъже, които се държат като гаджето ви, но не ви наричат ​​своя приятелка... опитайте се да разберете защо изглежда, че сте привлечени само от емоционално недостъпния тип. Разгледайте моделите си и вижте дали можете да промените някои неща.

2. Обвинявате за необвързаността си факта, че не са останали добри мъже

Статистически е невъзможно всеки "нормален“ човек на планетата да бъде недостъпен. Не че всички добри мъже са взети, а че може би сте толкова заети да преследвате грешните мъже и да мислите, че те могат да ви дадат това, което искате, че не можете да видите и оцените всички добри, които идват по пътя ви. Не се саботирайте, когато става въпрос за срещи.

Вижте още: 5 неща, които да направите, ако се чувствате недостатъчно добри да бъдете обичани

3. Имайте наистина големи очаквания… и ги оправдайте, като кажете, че това е, което "заслужавате"

Всички имаме определени критерии, когато става въпрос за партньор - някои от тях могат да бъдат валидни, а други граничат с абсурдни. Ние не познаваме себе си толкова, колкото си мислим, че знаем, и често пъти това, което си мислим, че искаме, не е същото като това, от което всъщност се нуждаем. Ще се изненадате какво може да се случи, когато спрете да оценявате дали той притежава всички качества, които желаете, и вместо това се опитате да се свържете с него като личност.

4. Не се доверявайте на чувствата му към вас

Да предположим, че той ще ви зареже, няма да ви се обади обратно, няма да се обвърже и т.н. Ако се убедите, че ще се случат лоши неща... тогава увеличавате вероятността нещо лошо наистина да се случи. Да бъдете параноични за това как се чувства един човек създава настроение и енергия, които могат да превърнат този страх в реалност.

Вижте още: Жени, ето как да спрете да привличате грешните мъже

5. Прекалено анализирате всичко

Анализирате неговите съобщения, нещата, които е казал, позата му, езика, който е използвал. Когато прекалявате с анализите, вие не сте присъстващи или автентични. Вие сте в стратегически режим и колкото и да мислите, че не си личи, човек винаги може да улови тази енергия и това е отблъскващо. Вместо да сте постоянно нащрек и да се опитвате да разберете къде точно стои той, може би се запитайте защо чувствате, че трябва да излизате толкова отбранително. Какво се опитвате да защитите и как можете да се освободите от страха, който ви кара?

6. Не се грижите за себе си и  не се опитвате да изглеждате по най-добрия начин

Казано е много пъти и по много начини... мъжете са визуални същества и физическото привличане е изключително важно. Привличането работи по различен начин при мъжете и жените. Една жена може да развие влечение към мъж поради вътрешните му качества. Мъжете също трябва да бъдат привлечени от жена на емоционално и интелектуално ниво, но те никога няма да стигнат до там, ако вече няма силно и установено физическо привличане. Не трябва да се грижите за себе си само за да получите или задържите мъж. Направете го, защото това ще ви накара да се почувствате добре със себе си, което отваря вратата за много добри неща в живота освен връзката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама