Жени, ето как да спрете да привличате грешните мъже


Жени, ето как да спрете да привличате грешните мъже
Снимка: iStock

Няма значение колко пъти са ви разбивали сърцето, някак си продължавате да привличате мъже, които наистина не са добри за вас. Разбира се, всяка връзка ви учи на ценен урок за живота, но защо ви боли толкова много? Тези мъже просто ви бележат до края на живота ви и сме сигурни, че ви е омръзнало. И така, ето няколко съвета как да спрете да привличате грешните партньори:

1. Знайте какво търсите

През повечето време се задоволяваме с партньори, които всъщност не отговарят на профила на мъжа, за когото сме мечтали. Задоволяваме се с друг тип човек, мислейки, че той може да се промени към по-добро.

Не, спрете това.

Знайте какво искате и какво заслужавате в една връзка. Ако той не иска да ви запознае с приятелите си или е супер ревнив, това са лоши сигнали, които ви казват да бягате, защото тези неща остават за цял живот.

Вижте още: Любопитно: Какво се случва с тялото, когато сърцето ни е разбито

2. Бъдете уверени и знайте стойността си

Отново се задоволяваме с обикновени мъже, които изглеждат сладки, но са адски токсични, защото не знаем какво заслужаваме. Много е важно да знаете, че сте страхотен човек, който може да направи всичко, за което мечтае! Така че не забравяйте това!

Искате партньор, не ви трябва. Просто е по-забавно, когато той прави нещо за вас, дори когато можете да го направите сами. Не се отчайвайте, като се втурнете в прегръдките на мъж. Знайте, че няма нищо на този свят, което дори да е толкова красиво и уникално, колкото сте вие.

3. Не се страхувайте от обвързване

Някои жени винаги избират грешните мъже, защото ги е страх да се омъжат и да се обвържат. Може и вие да изпитвате ужас от обвързване, просто не сте го осъзнавали досега.

4. Не можете да намерите правилния човек на грешното място

Ако сте се влюбили в мъж, когото сте срещнали в клуб, пиян и заобиколен от други жени, тогава няма шанс, по дяволите, той да е правилният. Не можете да искате човек, който е бил пиян, когато сте се запознали, когато изобщо не обичате да пиете. Така че, ако искате дълготрайна и любяща връзка с начетен мъж, ще го намерите в библиотека, а не в дискотека.

5. Осъзнайте, че не се нуждаете от одобрение

Не знаем дали това е така в миналите ви връзки, но мнозина се борят с необходимостта от одобрение в отношенията си. Някои жени ще започнат връзка с всеки, който им обръща внимание и им дава одобрението си само защото се чувстват добре. Не бъдете една от тях. Това, разбира се, не е по вина на жената, а по вина на важни мъжки фигури в нейното минало, които не са ѝ дали признанието, от което се нуждае.

Вижте още: 8 знака, че сте готови да обичате отново

6. Знайте, че можете да нарушите модел

Дори всичките ви предишни гаджета да са били лоши момчета, които са имали нужда от вас за собствено удоволствие, това не означава, че ще е така до края на живота ви. Можете да разчупите този модел сега и да започнете наново.

Дори ако сте се запознали с усещането да сте в токсична връзка и сте свикнали с болката, не е нужно да живеете в нея завинаги. Ще бъдете щастливи и ще се чувствате много по-удовлетворени в нов вид връзка с някой, който ви цени.

7. Бъдете наясно с тези, които нарушават сделката

И така, той се прибра у дома, миришещ на друга жена. НЕ се крийте в ъгъла и не плачете. Изправете се срещу този мъж и му кажете всичко, което желаете, в очите.

Ако той не ви обръща вниманието, което заслужавате, тогава няма нужда да ви казваме, че трябва да продължите напред. Той не е достоен за вашите усилия и енергия. Знайте границите си, когато става въпрос за взаимоотношения и не ги преминавайте.

Вижте още: Жената, пазеща сърцето си, иска тези 10 неща от мъжа

8. Направете си почивка

Направете почивка от света на срещите, за да опознаете действително себе си и нуждите си. Знайте, че там някъде има някой, който е създаден точно за вас и никой не може да го открадне.

Просто си дайте време да помислите и не се напрягайте. Настойчивостта към себе си може да доведе до много нездравословни решения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама