Жената, пазеща сърцето си, иска тези 10 неща от мъжа


Жената, пазеща сърцето си, иска тези 10 неща от мъжа
Снимка: iStock/Guliver

Има жени, които трудно допускат до себе си и не позволят на всеки да надникне в душата им. Пазят сърцето си, защото са им го разбивали и знаят колко опустошителна може да е болката. Ако обаче наистина искате да спечелите такава жена, трябва да имате предвид тези 10 неща, които тя иска от мъжа до себе си.

1. Постоянство

Тя иска да бъде сигурна, че може да вярва на думите ви, че няма да се промените, след като ви позволи да влезете в живота ѝ и започне да изпитва чувства към вас.

2. Внимание

Такава жена винаги се опитва да крие коя е всъщност и какво изпитва, но ако ѝ отделяте достатъчно внимание, ще ѝ е по-лесно да се отвори, защото ще усети, че наистина искате да я опознаете.

АКО ТОЙ ПРАВИ ТЕЗИ 7 НЕЩА, ДОВЕРИ МУ СЕ

3. Честност

Тя се пази, защото е била лъгана много пъти. Иска истината, дори да я боли, тъй като това е единственият начин да свали гарда си. Желае да бъдете напълно честен с нея, особено по отношениe на чувствата ви.

4. Загриженост

Не иска от вас големи жестове, за да ѝ докажете, че държите на нея, но трябва да ѝ показвате, че тя наистина означава нещо за вас. Да я попитате как е минал денят ѝ, да помните, че има важни срещи на работа или просто да я изведете навън, когато е имала гаден ден. Да знае, че сте до нея.

5. Сигурност

Тя иска да знае, че е в сигурни ръце. Не я ухажвайте, когато правите същото с още 10 жени, не ѝ казвайте, че я харесвате, ако не сте готов и не искате връзка. Жената, която пази сърцето си, трябва да знае, че е единствена и имате сериозни намерения към нея.

6. Разбиране

Тя иска да я опознаете и да знаете защо ѝ е толкова трудно да се открие пред вас. Да сте наясно, че страховете ѝ са вследствие на предишните ѝ раздели и защитните ѝ механизми имат за цел да я предпазят от ново разочарование. Желае да разберете болката ѝ, сърцето ѝ.

7. Уязвимост

Тя иска да бъдете честен за това кой сте. Да можете да бъдете себе си, когато сте около нея, тъй като така и тя ще се чувства по-комфортно и няма да крие чувствата си. Желае първо вие да съборите стените си, защото така ще бъде сигурна, че няма да сте поредният мъж, който иска да разбие сърцето ѝ.

АКО ТОЙ НЕ ПРИТЕЖАВА ТЕЗИ 5 КАЧЕСТВА, ТРЪГНЕТЕ СИ

8. Инициативност

Тя иска вие да поемате инициативата, да ѝ се обаждате, да я каните на срещи, да започвате дълбоки разговори и да задавате важни въпроси. В противен случай просто ще ви слуша как говорите за живота си. Желае да види дали се интересувате от нея толкова, колкото и тя от вас.

9. Действия

След всичко, което е преживяла, за нея е по-важно това, което правите, а не това, което казвате. Ще наблюдава за негативни сигнали в действията ви. Научила е по трудния начин, че думите са лесни, но действията рядко лъжат.

10. Добра битка

Тя иска да се борите за нея, да се потрудите повече, ако първоначално е резервирана, да се приближите, дори ако се опита да ви отблъсне, да останете до нея, дори ако ви моли да си тръгнете. Желае да знае, че наистина я искате, макар че е трудна за обичане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама