Искам зряла любов


Искам зряла любов
Снимка: iStock/Guliver

Искам любов, в която да се изграждаме взаимно. Любов, която постоянно да ни кара да се развиваме и да ставаме по-добри хора.

Искам любов, в която да се слушаме един друг, без да се съдим. Да не водим списък с грешките си, нито да ни е трудно да се извиняваме, когато сме сбъркали и наранили другия. Знам, че можем да бъдем неприятни и трудни на моменти, но не желая да бягаме при всеки проблем, а да го решаваме заедно. Омръзнало ми е да имам отношения с емоционално недостъпни мъже, които не знаят как да се справят с чувствата си и си тръгват при всяко по-голямо разногласие.

Искам зряла любов. Такава, която е истинска, търпелива и неограничаваща. Искам връзка, в която да има здравословно количество общуване помежду ни. Ако нещо не е наред, да говорим един с друг, а не един за друг.

Искам любов, която да чувствам като дом - топла и уютна. Да усещам вълнение при всеки допир и поглед, независимо колко време сме заедно.

Искам любов, в която да бъдем свободни да споделяме мислите и чувствата си. Да подкрепяме безусловно мечтите си и да вярваме, че заслужаваме най-доброто.

Искам любов, в която да се приемаме такива, каквито сме, а да не си изграждаме нереалистични образи или пък да се опитваме да се променим един друг.

Искам любов, която да ме допълва и да изважда най-хубавото от мен. Не желая вече да играя безсмислени игрички, защото при тях винаги единият страда. Нямам време за губене с мъже, които не знаят какво искат от жената до себе си, които са нездрели в отношенията си и винаги ще бъдат такива.

Искам любов, която ме вълнува, разсмива, замисля. Любов без маски, без въпросителни, без престореност. С внимание, с чувственост, със страст, с нежност...

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама