6 качества, които правят жените емоционално привлекателни за мъжете


6 качества, които правят жените емоционално привлекателни за мъжете
Снимка: iStock

Физическото привличане може да бъде мигновено. Емоционалното привличане е по-нюансирано и ако можете да оцените това, което предоставя, то е спойката, която ви свързва дори когато визуалното привличане започне да намалява в по-късните години или през целия период на връзката.

Ето 8 редки качества, които правят жените емоционално привлекателни за мъжете:

1. Търпение

Мъжът има нужда от някой, който го разбира, някой, който е готов търпеливо да отдели време за него, без да прави прибързани заключения за това кой е или как може да е реагирал на нещо.

Някой, който ще отдели време, за да го попита дали нещо, което е казал, е точно това, което е искал да изрази. Някой, който няма да бърза, който ще го накара да помисли за своите действия, отговори и как се чувства.

Вижте още: 5 неща, които една жена трябва да предприеме, ако иска истинска връзка

2. Самоувереност

Вие сте това, което сте. Може да нямате перфектното тяло, нито лицето на модел, но ако сте уверени в себе си и се чувствате добре в собствената си кожа, това има много по-голямо значение. Мъжете наистина се привличат от самоуверени жени, които са сигурни в себе си и в качествата си.

3. Добри умения да слушате

Понякога в хода на взаимоотношенията се налага да обсъждате сложни въпроси. На някои мъже им е много трудно да водят такива разговори. Затова те харесват дами, които не правят прибързани заключения. Позволяват на мъжа да завърши темата и при никакви обстоятелства не го съдят - просто говорят спокойно с него. Изслушват го, позволяват му да обясни открито какво мисли по темата.

Да се научите да слушате е форма на изкуство, която много хора не са усвоили. Ако имате таланта, сте жена, която привлича господата.

4. Фокусирате се върху положителното

Предвид състоянието на световните събития и човешката природа, всички ние можем много лесно да отидем до тъмните места в съзнанието си. Когато сте позитивни, можете да гарантирате, че връзката остава в светлината.

Въпреки че нищо не е перфектно, положителните възприятия могат да бъдат много полезни, когато търсите някой, към когото бихте били емоционално привлечени.

Вижте още: 7 начина да използвате очите си за съблазняване

5. Пазене на тайни

По време на връзката си казваме неща един на друг - някои от тях са много лични, други са задълбочени. Понякога се отваряме, за да се разберем по-добре (или да признаем минали грешки). В този случай вие ставате хранилище на душата на мъжа и пазител на тяхната психика. Не нарушавайте това доверие и ще бъдете възнаградени в лоялен партньор.

6. Оценяване на усилията и не очакване на съвършенство

Всички сме имали предизвикателства по време на пътуването си и отнема време, за да опознаем хората, така че след като периодът на влюбването отшуми, започвате да се вглеждате в това кой е човекът и започвате да разсейвате тези представи, които преди това са били романтични и понякога детски.

Емоционално привлекателните хора оставят егото си пред вратата в отношенията. Те осъзнават, че всички имаме черти, които ни правят различни и всъщност понякога могат да бъдат досадни.

Но ако човекът, който сте избрали, има други качества, които ви харесват, които ви карат да го обичате още повече и които ви правят по-добър човек, тогава с малко търпение тази нужда от съвършенство в крайна сметка ще отшуми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама